kbba9

DUIT MODAL

Monday, December 31, 2018

Hasil Main Kutu (Undi)

Assalamualaikum w.b.t

Korang suka main undi tak ?

Aku suka main undi daripada dulu . Walaupun banyak yang cakap main undi ni haram , tapi pada aku , ini jelah caranya aku mampu untuk beli apa jua barang yang aku idam kan .

Apapun pada aku , berbalik pada niat . Kalau niat korang elok , maka elok lah hasilnya kan ?

So , aku nak share dengan korang hasil aku main undi sepanjang tahun 2017 - 2018 (Mei 2018)

1. Gelang Emas ( 2017 - Dah Jual )
2. Oven Morgan ( 2017 )
3. Beg Long Champ ( Small ) ( 2017 )
4. Chest Freezer 10 litre ( 10 Oktober 2017 )
5. Air Fryer ( 2 Mei 2018)

In shaa ALLAH , lepas ni aku akan update lagi . Sebab aku ada satu lagi kutu yang belum selesai . 

So , pendapat korang pulak macam mana ?

Update : 19 Jun 2018

Tuesday, June 19, 2018

3 Hari 3 Kg #1

Assalamualaikum w.b.t.

Hai korang , masih mood raya lagi ke ?

KakNa dha dua hari kerja tau . Tapi , apa pun tak boleh buat sebab boss besar semua cuti lagi . Hehe .

So korang , raya ni naik berapa kilo ? KakNa so far baru naik 1.5 kg . Gila arghhh , seminggu raya tu dan nak dekat 2 kg tau ! Pergghhhh !!!

Tu yang semalam balik rumah dok tengok babat ni , KakNa dok fikir apa nak buat yer . 

KakNa ingat , mulai esok 20.06.2018 , KakNa nak mulakan cabaran , 3 Hari 3 Kg . 

Boleh ke boleh ? 

Kalau tak cuba memang lah tak boleh , sebab tu kita kena cuba dulu . 

Hasilnya kita kongsi kemudian . 

Korang berani cabar diri sendiri tak ?

Hahahaha .

Kalau berjaya 3 Hari 3 Kg ni , KakNa akan buat pulak 7 Hari 7 Kg . 

Apa yang KakNa akan buat sepanjang 3 Hari ni ?

TAK BOLEH :

1. Makan / Minum Manis
2. Minum Ais
3. Makan Nasi Lemak
4. Makan Roti

DIBENARKAN :

1. Minum Air Melebihi 2 liter ( Semestinya Cuckoo )
2. Berjalan lebih daripada setengah jam .
3. Tidur dengan cukup 
4. Makan berkhasiat dan bernutrisi .

So , doakan KakNa berjaya ya semua ! 

Chaiyok !

Friday, June 15, 2018

Selamat Hari Raya Aidilfitri 1439H

Assalamualaikum w.b.t


Saya , suami dan anak - anak ingin memohon ampun dan maaf sekiranyan kelakuan kami ada menyinggung hati mana - mana pihak secara sengaja atau tidak . Kami juga mohon dihalalkan segala makanan yang telah kami makan secara sengaja atau tidak .
Semoga Syawal tahun ini lebih bermakna buat anda semua dan juga kami khususnya .

Aaminn ..


Dari kami :
Azmi
Nurfarhanah
Amyrul Arsyad
Amyrul Akhmal
Amyrul Amsyar

!!Jom Tambah Pendapatan!!

DUIT SHOPPING