kbba9

Sunday, May 22, 2011

jom layannzzzz...



percaya padaku...
 first time aku dengar lagu ni dalam keta musyuk aku, aku rasa cam best sangat lagu nie.. so, saja nk share gan kawan2.. hehe.. best gak aw..


p/s : hope musyuk memang maksudkan lagu ni utk aku.. hehe.. tunggu musyuk aku nyanyi lagu ni kat karaoke...

Monday, May 09, 2011

~ kEcEwA~

SaLaM...
sELAMAt pagI SemuA.. EMM.... aRIni sy CutI SEBAB sgt MalaS nAK haDaP mUkA diorang... huh! BolEh ke??? boLEh jek! sbb aku bosannnnnnn!!! hahaha..
Aku tgh pikirkan care Utk REMOVE somebody dlm hidup aku! yer!..  dia anggAp aku ni x penting, thats why dia kencing aku idup2! xPe2.. ALLAH tu maha segala2nya.. ko bt kat aku kan?? xpe2.. SATU masa nanti ko kan dpt BALASAN dr pd ALLAH gaks! Adios!

!!Jom Tambah Pendapatan!!