kbba9

DUIT MODAL

Thursday, November 24, 2011

Gloomy Day

Assalamualaikum...

Erm.. arini mood biasabiasa jer.. cuma perasaan menggegel tuh maseh ada.. nape?? em, sbb arinih first time drive sorangsorang dr umah ke opish.. encik tunang xde.. out station.. hurm.. tp, encik tunang memang penyayang orgnya.. dia follow ite dr belakang.. tapi ite tetap rasa berdebardebar sangat.. sampai tak lalu nk mamam.. :(
pas smpai opish jer encik tunang kater teman dia jap p mamam kat kedai.. sementara tunggu rombongan program yg lain.. ite pun teman dier, kat pale otak nih macammacam pike cam ner nak balik petang nih.. rasa cm nak cuti jer!! arrgghh.. ite nie, badan jer besar, tapi PENAKOT!! wekkk... ala, korang dulu pown camtuh gak..
encik tunang kata "it's ok syg, slowslow okeyh, i know u can do it!!" slalu dier cakap cm gitu, ati nih rasa tenang jer, tp td.......... xtau nk cakap per.. ite selalu rasa cm ni bila dier nak outstation.. macammacam kat kepala nie.. bukan pike yg bukanbukan cuma ite rasa sgt x selesa bila dier tak der.. tu lah.. sape suh manjerkan ite?! hukhukhuk.. ;(
errmm.. mood arini nak join GA n buat GA.. tp mood tuh macam dah xder dah.. lalalala.. sapersaper boleh tolong ite errkk?? iter boring lah.. arini ingat dapat g tgok Twilight  Breaking Dawn - Part 1, tp encik tunang xder.. so, kena lah tunggu ite balik cuti dulu baru leh dapat tengok.. errmm.. so bad!
ok lah.. ite nak try buat 1st GA dulu k, stay with Chubby Hanna okk!!!
Assalamualaikum..

No comments:

!!Jom Tambah Pendapatan!!

DUIT SHOPPING