kbba9

DUIT MODAL

Wednesday, November 09, 2011

NEWNAME NEWHOPES NEWRESOLUTIONS NEWLOVE?=NEVER!!!

Assalamualaikum.. hehe.. petangpetang nie tetibe dapat idea nak tukar nama blog apa.. ingat nk wat sama cm nama FB tp, si musyuk ckp, cuba bg nama len, so, dokdok pikepike makanmakan lastlast dapat idea.. nama mmg common jer, tp aslongas saya suka dan x menyakiti orang lain sudey.. hukhuk..
Sebelum tu, arini 09112011 genap 1tahun 10bulan kita dgn Mr.Tunang bertunang.. so, sempena hari yg mulia nie, sesuwai shangatlah rhasernyer nk tukar nama blogs kita nie.. huhu.. sabarsabar.. banyak benda nk buat sebenarnya kat blog nie, tp x ckup masa lah.. curikcurik jer.. lappy lak x brapa nk ok, so, kena on9 kat ofis jer.. hukhuk.. sedey! ;( xpelah.. tu lah namanya dugaan yer kawankawan.. okeyhokeyh.. mulalah melalut sy nie.. ^_^
Sebenarnya nama ni dulu nama gelaran saya (skng pun yer gaks).. huhu.. tp xpe.. sy suker bile ada orang panggil sy dgn gelaran nie.. APA DIER?? ----------->>>>> CHUBBY HANNA.. Biasa jer kan? tak lah hebat mana pun, tp dgn nama baru ni, sy harap beri smangat sy utk terus menulis dlm blog ni dan berkongsi apa jua info yg sy ada.. ok, saya nk mengedit sekejap.. Assalamualaikum...

P/s : sy budak baru, kalau saya tnya tlglah ajar, dlu anda juga seperti saya.. Sowie..

No comments:

!!Jom Tambah Pendapatan!!

DUIT SHOPPING