kbba9

DUIT MODAL

Friday, December 09, 2011

HASRULHASSAN.COM: Kami Blogger Baru

Assalamualaikum..

Mcm biasa, aku nk join segmen lagi.. kali ni dapat gak aku join segmen dar bro HH ni.. aku suka blog dia.. kalau korang nak join, tekan banner kat bawah ni k? ^__^


Syarat blog ni kena citer pasal diri kita dan blog kita.. xlebih 100p.perkataan..

Nama aku Nurfarhanah, bg aku nama FARHANAH tu indah sbb maksud dia KEGEMBIRAAN.. sbb tu aku gembira je selalu (gembira ke?) Alhamdulillah.. aku suka makan, tgok citer industan, kuat shopping, berjalanjalan, kuat merajuk, nak tau lagi? Kenal dulu.. prinsip aku yang utama: SUKA CAKAP SUKA, X SUKA CAKAP X SUKA! Dah, aku pahamlah dan tau lah nk watpe bila org dh ckp cmtuh! J yg ke-2 : JANGAN TIPU AKU! Sbb aku xkn tlg org tu kalau dia kantoi tipu aku.. blog aku ni biasabiasa jer, sbb aku ni new blogger.. aku tulis tentang apa yg aku nk tulis jer.. yg xpenting pada aku aku x tulis, sbb aku bukan fulltime blogger J mostly aku tulis pasal aku dan dia je.. sbb tub log aku xde byk gmbr, info dan lainlain.. mungkin 1ari nti kot.. em, tu je kot aku nk share.. PEACE!

Tarikh tutup ialah pada 10 Disember 2011 jam 5 petang.

p/s : aku rasa cam lebih jer patah perkataan aku nih, hehe..

No comments:

!!Jom Tambah Pendapatan!!

DUIT SHOPPING