kbba9

! Raya Sale !

Wednesday, November 02, 2011

CeMaS DiAcU PiStOl??

Bila aku sudah tiada, tinggal semua lagu ku jangan ditangis selalu..
mungkin itu semntara, bila jumpa penggantiku jangan dilupakan aku... 

Salam tgahari uollss..
tau x lagu sape yg ite nyanyi tuh? (eleh, cm dengor jer uols ni tau, hehe..) tu lah lagu kumpulan HUJAN.. so, apa kena mengena gan entri ite tgahri ni?? kompius?? xyah kompiuskompius okeyh.. iter citer jap g.. td mse ite bce paper KOSMO!, ite ada tebaca tntng gitaris kump HUJAN yg khabrnya diacu pistol oleh salah seorang perompak di sebuah bank. giler uollls kalau dia x cemas!!! huh!! ite pnh rse lorh.. nk tau?? act ite nk post entri ni sbb ite teringat zaman ite dok umah bujang kat flat Larkin dulu. One day, ada sekumpulan dakdak tecik ni ngah men polis sentri (ala permainan polis tangkap perompak tuh.. huhu), mse tu ite bru bangon tido, ite nk g buang sampah ite kuar umah je tetibe, dakdak tu terus serang ite gan pistol tu acuacu ite ckp kt ite yg ite ni PEROMPAK, diorg suh ite duk mencangkung kt tengahtengah flat tuh.. adooiii.. punyalah bengang gan dakdak tu ite wat taktau je, tp yg suspennya, diorg acu pistol tu kt muke ite, then LEPASKAN TEMBAKAN.. tembakan tu tepattepat kena kat pipi ite yg chubby ni aw!! walaupun itu hanya sekadar peluru kapur, ite rasa terkejut sgt sbb SAKIT!!! kuangasamboi tol dakdaktecik tuh!! huhu.. tp tuh semua tggl sweet memories tok ite.. flat tuh mmg byk mengajar ite tntg erti kehidupan di zaman remaja dan peralihan dewasa.. byk prkara yg ite blajar kt situ especially tntg DUNIA LUAR dan CINTA.. hahaha!! apapun, ite bersyukur, ALHAMDULILLAH.. oklah, ite nk smbung wat keja nie, nti ite post lg okeyh.. daaaa.. Assalamualaikum w.b.t..

P/S : walaupun ite tau xde yg bce blog ite, tp ite tetap suka tulis, sbb ite mmg suka berceriter.. lalalala.. huhu..

~ wutwutwutwutwut.. hahahaha!! ~

Salam..
emm... arini mood ite biasabiasa jerk.. lalalaa.. pepagi lg ite dh sarapan BAKSO n mamam JELLY KELAPA.. wihaaa.. sodapp eeaiiihh.. hehe.. sat g ite nk wat keja yg bertimbun nih sebelum ite g cuti Hari Raya Aidil Adha aka Hari Raya Korban.. Sapa yg terkorban erkk?? huhu.. ite ker? kamu ker? mereka ker? ofkoslah bukan!! hahah, apalaa uolls nie.... oklah, jom p wat keja.. kejakejakejakejakejakejakejakejakejakejamcmorggiler.. keja jgn x keja.. hahaha.. lalalala.. 
(padahal mood ite dh xde nih, huhu..) 
itesayangazmiabdulmananloveusomuchmuahhhhh!!! :)
dddaaaaaaa....

p/s : smoga ALLAH selamatkan perjalanan ite n keluarga ite ke Kelantan nti, Insya-ALLAH..

!!Jom Tambah Pendapatan!!