kbba9

DUIT MODAL

Friday, November 04, 2011

Things you may not know about Sleep


GA ; Ole-ole Pangkor by Koqin Karemo



KLIK BANNER UNTUK JOIN
TARIKH TUTUP : 5 NOV 2011

So, pe yg nk ckp ttg Pulau Pangkor nih??
Pulau Pangkor mmg best giler!!
Pulau first kat Malaysia yg CCK pegi dan
 yg paling best dapat pegang gamat tau!!
Lagi real tengah mandi ada ikan gigit-gigit kaki kita,
jimat duit x payah g spa okeyh!!
Huhu.. Jom bawak family g Pangkor!!
Yihaaa!!!

Hadiah-Hadiahnya :

2 x PANGKOR BRACELET


5 X VARIOUS CREATURES FRIDGE MAGNET


4 X TURTLE MAGNET



Testing.. Testing.. Testing... ^_^

Hai semua..
Arini first time CCK nk join GA (GIVE AWAY) yg dianjurkan oleh Koqin Karemo (http://exsamsed.blogspot.com).. Ntah nape dlm banyakbanyak yg ni CCKrasa nk cuba..
xtau lah, cubacuba jer dulu, ada rezki, menang lah.. Insya-ALLAH..
hehe.. jap g nk submit form kat comment entri dia, okeyh!
jom kite cekidaut.. lalalala ~~

~ hurm.. huh.. lalalalala.. ~

Assalamualaikum..
em.. arini, ite bukan nk mengeluh tau kawankawan ^_^.. cuma rasa mcm ite nie byk sgt benda yg ite tak tahu.. dlm brapa arini ite berblogwalking nie, ite dpt macammacam ilmu yg ite tak pnh tau.. SO, mulai arini ite nk pakai nickname CCK (Corat-Coret Kehidupan) lah plak.. bkn pe, ada kawankawan ite yg ckp suh tukar nama blog, termasuk musyuk CCK sendiri, tp CCK rasa, tak ORIGINAL laks nti.. huhu. yelah, susahpayah msa mulamula doludolu nk dptkan nama nie (w/pun x susahmana pown) CCK xmo lah tukar.. biolah x sedap didengar, jnji sedap dipandang.. huhu..
So, sepanjang beberapa hari siri penjelajahan CCK di blogblog org len nie, CCK dpt rasa ada perubahan yg perlu dilakukan, tp x perlulah secara drastik.. pelanpelankayuh sudaa.. (kata en.musyukk..) yuppss!! xpe, bia lambat, CCK percaya satu ari nti ada org akan kenal blog CCK nie nti.. hehe.. smoga ALLAH permudahkan segalanya.. Amin.. hurm, jd bermulalah episod baru utk blog CCK ni.. smoga semuanya akan berjalan spt yg dirancang hendaknya.. seiring dgn perjalanan bisnes, kawenkawen, majlis kawenkawen dan lainlain, diharap CCK akan terus dpt memberi info yg berguna kpd smua yg membca selain drpd berkongsi ttg peribadi.. so, apapun cekidaut with us!! huhu.. daaaa!!!

!!Jom Tambah Pendapatan!!

DUIT SHOPPING