kbba9

DUIT MODAL

Tuesday, November 08, 2011

Stand a chance to win DKNY's Golden Delicious Fragrance


 


Tuah Manusia Tak Siapa Yang Tahu.. Ngeee...

Salam Aidil Adha semua..
ada yg masih bercuti ker? Wah sonoknyer.. CCK dh start keja dh.. mood?? hanchur! huhu.. pg td berblogwalking kat blog Cute Mum.. sbnarnya suka tgok blog dia sbb muka dia cm kwn skolah dulu, happy jer.. tp mungki pelanduk dua serupa je kot..
oklah, sbnarnya CCK nk cite pasal tuah nie.. CCK nk ckp yg taun ni mmg taun yg bertuah buat CCK sbb mng byk contest SMS.. Alhamdulillah.. especially drpd Cosmopolitan.. tp yg sedeynyer CCK x dpt g amek semua lah sbb yg dpt semua yg boleh pos jerk.. yg kena amek byhand x dpt lah.. diorang tak bg.. tp xpe, CCK xpnh rasa tu semua mmbazir sbb CCK mmg suka sgt msuk contest nie tau!!
hehe.. menang kalah adat pertandingan..
kalau menang rezeki kita lah tu, kalah tu pun bkn bermakna kita xde rezki, mgkin rezki x smpai lg.. huhu.. skng ni tgh usaha anta SMS untuk Twilight Saga Breaking Down! Pergh! Edward Cullen punyer pasal CCK lg lah sanggup nk anta SMS tau.. harap2 ada rezki utk contest kali ni gak! huhu.. ok lah.. sambung nti.. daaaa.. Assalamualaikum..

!!Jom Tambah Pendapatan!!

DUIT SHOPPING