kbba9

! Raya Sale !

Monday, November 14, 2011

Mystery of Private Number???

salam uoolss.. aaiissshhh... aduss.. aku bukan niat nk mengeluh.. cuma nak luah kan rasa waswas nih! dr ari jumaat aku dapat panggilan Private Number ni.. Misteri sungguh! masuk arini dh 3x.. aku menang hadiah ker?? napelah orang yang kol aku tu pakai private number.. pakai number biasa xleh ker?? kalau kai number biasa kan aku leh kol balik.. susah tau aku macam ni.. aku ni, biasa lah kalau g keja, clumsy! pg tadi hp aku dlm beg, mana nk pasan.. em, apapun aku wish kalau aku menang lg, org tu akan call aku semula, sbb aku betulbetul mengharap :( .. kalau bukan sebab menang hadiah, tp panggilan dr orangorang yg x berkenaan or yg sewaktu dengannya, xpelah.. x rugi pun x angkat atau call back.. haaisshhh.. bukan rezeki aku kowt.. xperxper.. bukan aku sengaja okkeeyyyhhh!!! pleeeaasssseee caaallll me baccckkkkkk!!! aaarrggghhhh!!!

p/s: seriously aku dlm mood bengang!

!!Jom Tambah Pendapatan!!