kbba9

DUIT MODAL

Thursday, November 24, 2011

Yasmin Aris 1st GA 


1.    Wajib FOLLOW bLog ni duLu, dan LIKE Facebook Page tu skaLi yee :D HAHA .

2.    Dahh ? Trime kasih :) :P Then, korang jz perLu buat satu new post.
DaLam new post tu kena ade :
·          TitLe yg bertajuk “Yasmin Aris 1st GA”
·          Copy semua syarat-syarat GA ni .
·          Jangan Lupe Letak gamba kat atas tu skaLi .
   (Tekan gamba, right cLick, save as & upLoad kat dLm entry korang)
·          Gambar tu mesty Lah di LINK kan kepada entry ini .

3.    Fahemm ? Hihi :) Seterusnyee, tinggaLkan Link entry yg korang dah pubLishkn tuu kat ruangan komen bawah nii . Dah siapp ! :)

4.    Ok, ok .. GA ni akan dibataLkn kLu penyertaan tak Lebih dari 10 orang . Huhu T-T
So, join Lah beramai-ramai yee ! kite sukee . Hii 

5.    Tarikh tutup : 25/11/2011 
Jom Joiinnnn!!!! ^__^ TEKAN SINI LOORRHHH!!!
p/s : hope tak terlambat.. huhu..

segmen : saya suka berblogging





hye uollss.. Chubby join segmen lg,
kali nie milik Miss JijahComey..
memang comey lah orgnya.. huhu..

Nak tau nape Chubby Suka berblogging??
Chubby suka berblogging sebab Chubby rasa nilah medan yang terbaik untuk Chubby luah rasa..
( macam medan perang lakss..)
Selain tu dapat gaklah Chubby menambahkan bilangan kawankawan dari pelbagai negeri dan bangsa..
Chubby juga suka tengok blogblog yang cantek dan menaraik, especially yang banyak info, hehe..
Lain org lain citarasa kan?? yeahh!!!

jom join segmen ni jugak!


saya mau tag :

Dilazfamily
Kikin


p/s ; sowie kalau xleh klik kat banner, xtau nape net saya nie probs.. :(

end-year 2011 giveaway by Fiera



baca sini


dan sini



Firman ALLAH SWT yang bermaksud
" Dan apabila aku sakit, Dialah (ALLAH) yang menyembuhkan aku ".
(As-Shu'araa : 80)
Sabda Rasullah SAW yang bermaksud
" Sesungguhnya ALLAH menurunkan penyakit, dan menjadikan setiap penyakit itu ubat, kerana itu hendaklah kamu semua berubat, dan janganlah berubat benda yang haram ".

MENGKRITIK TIDAK BERERTI MENENTANG,
MENYETUJUI TIDAK SEMESTINYA MENYOKONG,
MENEGUR TIDAK BERMAKNA MEMBENCI,
DAN BERBEZA PENDAPAT ADALAH KAWAN BERFIKIR YANG BAIK

mau tag kamu :
Miss Froggie

nak joinnn??? click
syafierasyamdzuri

contest tamat :
30/12/2011

Contest Miss Froggie


Hai Kengkawan..

Jom Join Contest Miss Froggie..

Join ramairamai.. Lagi Ramai Lagi meriah..

Huhu..Boleh gak menambah bilangan traffik korang.... ^__^

Macam ner nak joinn???

Senang jerr...

Klik Banner utk join atau SINI

Saya tag :

Cute Mum

Nabila Medan

MrBaiz

Selamat Mencubaaa!!!!

Gloomy Day

Assalamualaikum...

Erm.. arini mood biasabiasa jer.. cuma perasaan menggegel tuh maseh ada.. nape?? em, sbb arinih first time drive sorangsorang dr umah ke opish.. encik tunang xde.. out station.. hurm.. tp, encik tunang memang penyayang orgnya.. dia follow ite dr belakang.. tapi ite tetap rasa berdebardebar sangat.. sampai tak lalu nk mamam.. :(
pas smpai opish jer encik tunang kater teman dia jap p mamam kat kedai.. sementara tunggu rombongan program yg lain.. ite pun teman dier, kat pale otak nih macammacam pike cam ner nak balik petang nih.. rasa cm nak cuti jer!! arrgghh.. ite nie, badan jer besar, tapi PENAKOT!! wekkk... ala, korang dulu pown camtuh gak..
encik tunang kata "it's ok syg, slowslow okeyh, i know u can do it!!" slalu dier cakap cm gitu, ati nih rasa tenang jer, tp td.......... xtau nk cakap per.. ite selalu rasa cm ni bila dier nak outstation.. macammacam kat kepala nie.. bukan pike yg bukanbukan cuma ite rasa sgt x selesa bila dier tak der.. tu lah.. sape suh manjerkan ite?! hukhukhuk.. ;(
errmm.. mood arini nak join GA n buat GA.. tp mood tuh macam dah xder dah.. lalalala.. sapersaper boleh tolong ite errkk?? iter boring lah.. arini ingat dapat g tgok Twilight  Breaking Dawn - Part 1, tp encik tunang xder.. so, kena lah tunggu ite balik cuti dulu baru leh dapat tengok.. errmm.. so bad!
ok lah.. ite nak try buat 1st GA dulu k, stay with Chubby Hanna okk!!!
Assalamualaikum..

!!Jom Tambah Pendapatan!!

DUIT SHOPPING