kbba9

Thursday, December 08, 2011

Twilght Saga - Breaking Dawn : Part 1




Assalamualaikum..

sape dah tgok cite Twilight Saga Breaking Dawn-Part 1 nie?? apa komen korang? hurmm.. rasanya aku nk kongsi cite yg agak basi kot.. hehe.. xpelah.. as long as aku x copyright citer org sudah.. act, cite Twilight ni dah lama nk tgok.. secara kebetulan aku g bercuti gan family ke Langkawi, diikuti dgn berita kematian arwah atok aku.. hurmm.. semuanya ku ketepikan demi keluarga..
anyway, akhirnya dpat gak aku tgok cite ni dgn En.Tunang.. *wink!*wink!*

semalam aku ada tergigit lidah sikit dgn musyuk aku.. so, mase nk balik tuh dia pujuk aku, jd dia ajak lah aku g beli tiket dulu, katanya takot lmbat.. ok, nk jdkan citer dia beli tiket kul 9.05mlm.. aku on jelah, sbb dia yg belanja! haha! bkn senang tau dia nk belanja aku.. huhu.. pas beli tros kiteorg rushing balik umah.. sedar tak sedar mase cpat tol berlalu.. dia dtg umah aku kul 8.45mlm! lg 20minit sblm tayangan tau!!! aku?? diam je la.. x nk gadogado psl masa lg gn die.. bia jerk dia membebel sorangsorang.. (jahat kan aku..)

sampaisampai jer kat wayang citer dah mula, seb bek baru smpai part yg dia nk kawen tuh.. huhu.. si dia?? diam dgn muncungnya yg boleh sangkut hanger tuh! aku? layan abiss citer tu.. huhu.. kesimpulannya cite tu mmg best (pada aku lah..) sbb aku dh follow dr mula.. blm pernah miss tauu.. rugi x simpan tikettiket cite tu yg duludulu.. kalau x blh bt koleksi.. hehe.. cuma satu je yg x best psl cite tu, tengahtengah tgok tetibe translit dia ilang.. dh x memasal aku plak yg kena terangkan kt musyuk aku? kenapa aku bukan dia? sbb aku dh baca sinopsis cite nie dulu.. haha.. tp malam td for the first time musyuk aku dgr dgn khusyk apa yg aku ckp pasal citer ni.. al-maklumlah.. hero pujaan dia si Edward Cullen tu punya pasal, sanggup dia dengar translation dr aku.. haahahha... apapun, malam td mmg kali pertama kiteorg lambat gile masuk panggung.. lambat dlm 20minit tau! selalu dlm 10minit jer.. apa nk buat, musyuk aku tu ada masalah dgn pengurusan masa.. jd, aku kena lah terima dia seadanya.. hehe..

p/s : apapun, masa perjalanan pulang, dia ada beritahu aku berita gembira.. apa beritanya?? tunggu..

 

!!Jom Tambah Pendapatan!!