kbba9

DUIT MODAL

Monday, January 09, 2012

Glory Monday!! Alhamdulillah..

Assalamaualaikum uollsss...
sehat ker?? CH sehat.. Alhamdulillah.. emm.. uoollss nk tau tak..
hari ni CH g keja sndiri, tetibe rasa semangat nak g keje tu berkobarkobar.. yihaa.. nape ntah.. padahal selalu kalau bangon lambat,
nauzubillah malasnya tu macam kena g noreh getah jer! haha..
ntah nape arini CH rasa macam happy sangat..
mana tak happynyer, pagipagi sampai opis jer ada akak opismate gitau muka
arini nampak bersih dan ceria.. yeker?
Alhamdulillah.. (padahal idung dah kembang kempis dah!) huhu..
"mungkin seri dah naik kot.. " akak tu ckp lagi.. yer!
saya harap begitu juga sebab saya sudah lama menunggu khabar gembira dr en.tunang.. takpelah.. sesungguhnya ALLAH memberi ganjaran kepada orangorang yg sabar.. mudahmudahan semua yg dirancangkan berjalan dengan lancar..
Insya-ALLAH..
em.. skang ni mood nk masuk contest berkobarkobar..
so skng tgah update contest online dan offline yg ada.. yg mampu CH buat, CH buat, yg tak, terpaksalah CH x buat.. ikut kemampuan je skng ni..
manalah tau ada rezeki CH kan?
x sapa yg tau.. huhu..
okl ah nti CH nk update pasal aktiviti CH semalam..
sangat teruja dan mengujakan! huhu.. (sesekali buat nakal memang menyeronokkan,
tp jgn selaluselalu sgt ye CH..)
OK UOLLSS.. terima kasih sebab sudi baca entri yg x seberapa ni..

p/s : nantikan entri CH ttg aktiviti bersama BFF CH.. siapa dier?? tunggu...

No comments:

!!Jom Tambah Pendapatan!!

DUIT SHOPPING