kbba9

! Raya Sale !

Friday, January 27, 2012

THE LADIES PHOTOGRAPHER GIVEAWAY

Assalamualaikum..
Sekali lagi CH nak join Giveaway anjuran 
cam ne nak join?? senang jer.. macam biasa klick banner kat bawah nie..
harap-harap dapatlah jadi salah satu pemenang giveway ni..
awesome tuh!!


Untuk menyertai Giveaway ini anda hanya perlu mengikut syarat2 mudah seperti di bawah..
Syarat2
1 - Buat entry bertajuk THE LADIES PHOTOGRAPHER GIVEAWAY - DONE

2- Letakkan banner The Ladies Photographer di bawah dan link kan ke entry TLP - DONE




2 - Like Fan Page TLP di facebook  http://www.facebook.com/theladiesphotographer dan kepada yg tiada FB, boleh jadi follower di belog TLP - DONE
3 - Like Fan Page Danita Maternity Store http://www.facebook.com/Danitamaternitystore (this is TLP penaja hadiah) - DONE
3 - Tag 5 org kawan blogger
4 - Letak link entry anda di entry TLP
5 - Tarikh tutup penyertaan ialah pada 31 January 2012.

HADIAH
GRAND PRIZE - 1 Photobook Percuma 11 x 8.5 Potrait Hardcover 40pages worth RM230. (Anda poskan kepada saya gambar-gambar anda untuk dibuat photobook dan setelah siap, saya poskan photobook kepada anda)

Ke 2 - RM50 cash dan Free 2 keping gambar 12 R 
Ke 3 - Free 2 keping gambar 12 R

Ke 4 dan Ke 5 - Free 2 keping gambar 8 R  (anda emailkan gambar anda pada saya, saya edit dan  print kan size 8R dan pos ke rumah anda) 

Cara pemenang ditentukan ialah dengan cabutan bertuah, anda bertuah, anda dapat hadiah:)...  
Hadiah tambahan..SURPRISE!!
- Free 2 keping gambar 12 R utk 2 org yg memberikan BACKLINK tertinggi

SO, untuk Giveaway ni, CH nak tag :
So, what are guys waiting for???
awesome tuh hadiah-hadiahnya.. 
jom reramai klick banner tuh tuk join.. 
S.H.A.R.I.N.G. I.S. C.A.R.I.N.G.


nota kepala : selama masuk giveaway dalam blog ni belum penah menang lagi.. hope kali ini de rezki tuk CH.. AMIN..

No comments:

!!Jom Tambah Pendapatan!!