kbba9

DUIT MODAL

Friday, January 27, 2012

THE LADIES PHOTOGRAPHER GIVEAWAY

Assalamualaikum..
Sekali lagi CH nak join Giveaway anjuran 
cam ne nak join?? senang jer.. macam biasa klick banner kat bawah nie..
harap-harap dapatlah jadi salah satu pemenang giveway ni..
awesome tuh!!


Untuk menyertai Giveaway ini anda hanya perlu mengikut syarat2 mudah seperti di bawah..
Syarat2
1 - Buat entry bertajuk THE LADIES PHOTOGRAPHER GIVEAWAY - DONE

2- Letakkan banner The Ladies Photographer di bawah dan link kan ke entry TLP - DONE




2 - Like Fan Page TLP di facebook  http://www.facebook.com/theladiesphotographer dan kepada yg tiada FB, boleh jadi follower di belog TLP - DONE
3 - Like Fan Page Danita Maternity Store http://www.facebook.com/Danitamaternitystore (this is TLP penaja hadiah) - DONE
3 - Tag 5 org kawan blogger
4 - Letak link entry anda di entry TLP
5 - Tarikh tutup penyertaan ialah pada 31 January 2012.

HADIAH
GRAND PRIZE - 1 Photobook Percuma 11 x 8.5 Potrait Hardcover 40pages worth RM230. (Anda poskan kepada saya gambar-gambar anda untuk dibuat photobook dan setelah siap, saya poskan photobook kepada anda)

Ke 2 - RM50 cash dan Free 2 keping gambar 12 R 
Ke 3 - Free 2 keping gambar 12 R

Ke 4 dan Ke 5 - Free 2 keping gambar 8 R  (anda emailkan gambar anda pada saya, saya edit dan  print kan size 8R dan pos ke rumah anda) 

Cara pemenang ditentukan ialah dengan cabutan bertuah, anda bertuah, anda dapat hadiah:)...  
Hadiah tambahan..SURPRISE!!
- Free 2 keping gambar 12 R utk 2 org yg memberikan BACKLINK tertinggi

SO, untuk Giveaway ni, CH nak tag :
So, what are guys waiting for???
awesome tuh hadiah-hadiahnya.. 
jom reramai klick banner tuh tuk join.. 
S.H.A.R.I.N.G. I.S. C.A.R.I.N.G.


nota kepala : selama masuk giveaway dalam blog ni belum penah menang lagi.. hope kali ini de rezki tuk CH.. AMIN..

No comments:

!!Jom Tambah Pendapatan!!

DUIT SHOPPING