kbba9

DUIT MODAL

Thursday, January 05, 2012

1st Winning Entry :: Menang Kalendar 2012 dr KK Homedeco I First time menang kat FB :)

Alhamdulillah..
Syukur rasanya.. permulaan utk tahun 2012 ni CH menang hadiah pertama.. walaupun nilainya x seberapa, tapi usaha yg telah dilaksanakan tu rasa sangat dihargai tau!!
huhu.. macam tak percaya pun ada.. bila cek FB semalam tgok notification nama CH diumumkan sebagai salah satu pemenang..
Hadiahnya : kalendar tahun 2012 yang ada tandatangan Eric Leong! (can't believe it!)
memang pembukaan semangat tuk masuk contest lebih banyak lgi aw.. hehehe..
apapun, tahniah juga pd contestant yg lain..
ada 50 orang pemenang, tp cuma 10 org je yg akan dapat kalendar yg ada t/tangan Eric Leong tuuuu.. (jakun sekejap, ngehngeh..)
so, me lah one of the lucky winners tu!! jangan jeles..
nanti CH update pic kalender tu eh?
tunggu aww...


--->>> banyak lagi contest nak join : Mister Potato, Poh Kong, offline contest.. lalalala..

nota tangan : kemenangan pertama dalam Jan 2012.. ^_^

No comments:

!!Jom Tambah Pendapatan!!

DUIT SHOPPING