kbba9

DUIT MODAL

Tuesday, January 31, 2012

Segmen | Inilah BlogKu | Khas Buat Blog Follower Kurang Dari 1000



Inilah BlogKu

Emm.. nak cite apa ek?? Huhu.. oklah.. Nama me dalam blog ni ialah Chubby Hanna.. Nama blog me pun Chubby Hanna gaks. Blog CH ni cite psl manusia, kehidupan dan cinta.. sama ada diri CH atau orangorang yg ada disekeliling CH.. Sesuai dengan tagline CH - Story about human, life & love. CH ni suka bercakap sebenarnya.. Tapi, CH xde kawan yg sanggup dengar bebelan CH 24jam nih! (nampak sangat banyak mulut) so, CH pikepike lebih baik CH buat diary.. tapi, kalau buat diary, malas plak nak tulis (alasan!) haha.. maka terjadilah blog Chubby Hanna ni.. CH start berblog sejak bulan April 2011.. mulamula buat blog memang untuk personal.. nak cite pasal diri sendiri je.. tapi, lamalama, CH rasa macam nak kongsi dengan rakanrakan.. disebabkan CH suka tengok blogblog yang ada gambar cantikcantik.. teringin nak buat macam tu.. tapi CH xmampu.. so, dengan blog ni, CH dapat tgok anugerah yg ALLAH dah beri pada manusia lain utk diadaptasi dan diaplikasikan sebagai rujukan kepada orang lain.. SHARING IS CARING right? dengan adanya gambargambar yg cantik dan penggunaan bahasabahasa yg indah, secara tak langsung CH dapat tambah ilmu pengetahuan tentang cara penulisan yang.. gambargambar yang cantik pula dapat “membuka” mata CH tentang banyak pekara.. bak kata Yuna – setiap gambar ada lagu.. so, CH harap dengan berblog ni dapatlah CH menambah kenalan, disamping bertukar-tukar pendapat dan ilmu dengan orangorang yg lebih berpengalaman..

Segmen HH kali ini ditujukan buat blog yang kurang dari 1000 followers. So, sesiapa yang berminat bolehlah join sama!

Caranya ialah:

1. Buat satu entri dengan tajuk: HASRULHASSAN.COM - Inilah BlogKu
2. Tulis dalam entri anda itu, sila sertakan perkara-perkara berikut:
  • Nama anda sebagai blogger - Done
  • Nama blog anda - Done
  • Tagline blog anda (jika ada) - Done
  • Ceritakan bila anda mula berblog, mengapa dan kenapa anda berblog. Apakah inspirasi anda untuk berblog? - Done
Senang kan?? Apa tunggu lagi?? Klik banner untuk join..

Tarikh tutup ialah 2 Februari 2012 Jam 11:00 pagi.



Nota kepala : merindui seseorang pada petang yang dibasahi hujan.. "(

6 comments:

CINTA UNTUK KITA said...

hai.. slm knl.. dtg dr segmen yg sm..
done follow here, follow me back ok.. jemput dtg bloh.. tq.. ;p

Makwe Kintan said...

salam ukhuwah...^__^

pha is said...

datang dari segment yg sama... salam perkenalan...

✿✿mamAuni✿✿ said...

Salam perkenalan,
sy pun dtg dari segmen ni jgk
folo ur blog & ju dtg blog sy plak & folo balik..

Chubby Hanna said...

terima kasih semua.. saya dah follow kamu smua..

HasrulHassan [HH] said...

As-Salam.
Yup betul, sharing is caring... cuma jangan tersalah share udah le ..bukan semua perkara yang dikongsi bawa manfaat.

Terima kasih atas kesudian join segmen di HASRULHASSAN.COM. Semoga bertambah rakan di dunia blogger ini dan dapat manfaat serta memberi manfaat kepada yang lain.

Sesungguhnya sebaik-baik manusia adalah yang dapat memberi manfaat kepada manusia yang lain.

Terima kasih sekali lagi.

http://www.hasrulhassan.com

!!Jom Tambah Pendapatan!!

DUIT SHOPPING