kbba9

DUIT MODAL

Friday, January 27, 2012

Segmen | 3 Blog Pilihan | Tambah Follower

 



Assalamualaikum..
Ok, arini CH nak join segmen dr blogger otai HasrulHassan, seb bek CH terperasan tadi, almaklumlah.. sibuk wat keja.. okeyh, tanpa buang masa, CH nak perkenalkan blogger baru yg menarik perhatian CH tuk baca n follow..


Blog nur cahaya ni diberi nama ....::suke suki blueberry::.... CH rasa sangat menarik tuk beginner cam kami.. walaupun simple dan entri yang dia buat x banyak, tapi entrientri dia semua menarik perhatian CH terutama entri Kitaran Haid Wanita tu.. lagi satu CH bangga dengan nur cahaya sbb blog dia lagi simple dari blog CH ni.. hope nur cahaya akan lebih banyak share info tuk tatapan umum.. nur cahaya ni lahir tahun yang sama dengan adik CH, tahun 1991.. mungkin usia muda beliau membuatkan nur cahaya rasa mahu meneroka dunianya melalui penulisan..Cuma satu je yg CH tak suka sbb kena bg word verification time nak comment, sbb CH jarang komen blog org, jd kalau tibe rajin nk komen kena verify terus malas.. hehe.. ni pendapat CH ye.. jgn marah.. apapun, teruskan usaha dik! Samasamalah kita menjadi blogger terbaik.. PEACE!


Blog yang kedua ni CH dapat dari blog BLOGGER BARU NI.. Setelah hamper sejam berblogwalking, CH rasa ni blog yg terbaik tuk CH pilih sebagai blogger tuk segmen ni.. nama blog ni Budak-budak Karang Esei.. Owner dah start berblogging sejak Disember 2010.. Nak tau kenapa CH suka blog ni?? Sbb layout yang owner pakai sangat menarik perhatian CH. Apa yang penting ada bentuk love, warna hijau.. sgt berbeza! Yelah, selalu bentuk Love je warna merah dan pink.. so, penggunaan warna tu memainkan peranan juga.. owner blog ni seorang yg simple.. dan pastinya CH akan dtg balik tuk baca entrientri blog tersebut.. (skng pun tgh baca gak smbilsambil.. ) hehe.. susunan gadjetnya pun teratur, tak mcm CH, terabur.. (ntah bila nak tersusun gaknya.. L) owner blog ni rajin gak update.. so, apalagi, jom kita singgah ke blog BUDAK-BUDAK KARANG ESEI NI..


Blog yang last ni pun CH amek dr BLOGGER BARU.. owner bagi nama blog Lya Safar Life.. Blog dia ni yang CH rasa patut di follow sebab ada entry pasal beauty tips, DIY dan gamabr-gambar yang owner upload tu smua cantik-cantik belaka.. owner blog berusia 26tahun dan star blogger since tahun 2009.. yang buat CH rasa nak perkenalkan blog dia ni sebab CH tgok follower dia tak ramai walaupun dah lebih 2tahun berblogging.. atau mungkin dia x kesah tak ramai follower kowt.. (andaian CH jer..) apapun, CH nk ajak anda semua terjah blog dia..

So, apapun atau siapapun pilihan CH adalah atas sebab CH suka.. jadi, kalau anda semua rasa pilihan CH x setanding pilihan anda semua, CH x kesah.. setiap orang ada pilihan sendiri kan, dan diberi peluang untuk memilih, ye dak?? So, happy blogging!!



nota kepala : hope entri ni x mengguris hati sesapa yang baca.. takot sangat! ''(

No comments:

!!Jom Tambah Pendapatan!!

DUIT SHOPPING