kbba9

DUIT MODAL

Friday, January 20, 2012

Tak Der Citer Pasal Kawen??

Assalamualaikum..

Yuhuuu... waktu skng kul 5ptg kat opish den nih..
yihaaa... sudah mau cuti panjang okeyh!!!!
yang sedey tadi tu kita lupakan dulu ok?

em.. berbalik kepada niat asal nak buat entri ni.. erm.. sebenarnya ada orang keep on asking me why xde preview pasal kahwen pun kat blog ni.. kata bride to be (B2B) tapi xde pun ushausha sal hal kawen sumer... HARUS!!! tapi disebabkan nak jawab kawaankawan yang tanya tu CH buat entri ni..so, sesapa yang tergerak nak tanya or pernah tanya leh baca yer..

Sebab Munasabab ;

#1 - barangbarang nak nikah dah beli dari 6bulan selepas encik tunang lamar CH tuk jadi isteri dia.. sekitar taun 2009 (excited tak?
#2 - xde per nak share sebab semua barangbarang dah bes beli rasanya..= beli sikit2 sebab xnk pening..
#3 - x pikir ada org nak baca kisah hidup CH ni.. huhu (bukan artis pown..^_^)
#4 - sebab terakhir, dan sebab paling senang nak jawab ialah :
= xde tarikh nikah lagi, xtau bila nak nikah, xde tema lagi..

okeyh tak sebab ni???

rasanya ni jer yang CH boleh share.. sebab CH xnak lah nanti org keep on asking bila, sebab CH pun xtau bila seru nak smpai kat CH ni.. sesamalah doakan kebahagiaan CH yer..

nota kepala : sentiasa berdoa agar ALLAH bukakan pintu hati encik tunang agar mempercepatkan majlis pernikahan dan perkahwinan kami.. ''(

3 comments:

cikpia said...

semoga cepat ke jinjang pelamin.... amin~~~~~~

Chubby Hanna said...

insya-ALLAH.. AMIN...

dhiera said...

barang2 semua dah ada~ jangan tunggu lama2 taw. hehehe

!!Jom Tambah Pendapatan!!

DUIT SHOPPING