kbba9

! Raya Sale !

Wednesday, February 22, 2012

Winning Entry - Cuti-Cuti Malaysia & HER WORLD/ HEATHCOTE & IVORY Promotion


Assalamualaikum..

Alhamdulillah.. rasanya dah lama x update blog ni sejak2 g kursus ni.. hehe.. apapun, arini entri pendek je.. entri pasal kemenangan me dalam 2 contest. Satu tu, contest Cuti-Cuti 1 Malaysia Facebook Fan Page, yg lagi satu HER WORLD/HEATHCOTE & IVORY PROMOTION - JAN 2012.

Yang contest CC1M tu me dapat email semalam. katanya me akan dapat CC1M doll and bag.. goodies lah rasanya.. actually, me sgt suprised! sebab me tak tau contest yg mana me masuk.. bila bkak FB dia, cm xde je post pasal contest.. xpelah, me reply je email tu, sbb diorg kata nti diorg pos kat me.. so, me tunggu jelah.. hehe..

yang contest majalah tu, actually me pun x pike sgt yg me akan menang.. sbb me dah lama sgt x menang hadiah contest dr majalah ni.. bila encik tunang kata ada surat (me guna alamat umah en.tunang), me cm excited nk tau.. rupanya me menang hands cream yg worth RM198.. XPELAH, syukur Alhamdulillah.. ada gak rezeki me dalam contest ni..kira-kira, total me menang tuk bulan feb ni ada banyak gak.. lebih dr rm5oo lebih.. hehe.. alhamdulillah..

nanti me dah amek hadiah me buat entri lain k? hehe..
ok, me nak g mamam jap..
Assalamualaikum...


p/s : kemenangan ke 2 & 3 dalam feb 2012
total kemenangan :




nota kepala : tadi me tgok blog sifu comper - Mama Zhafran ada cite pasal pro comper. so, me rasa x sabar nak beli MMW tuk tgok pro comper yg hebat tu.. nak jadikan semangat tuk terus berusaha!

No comments:

!!Jom Tambah Pendapatan!!