kbba9

! Raya Sale !

Friday, March 16, 2012

LMFAO | The Best :)


Assalamualaikum..
Lama rasanya x update blog ku ni.. asek jadi silent reader jer.. 
kali ni me nak share dari web mr.Churpchurp.. 
sape kat sini pemiant LMFAO?? ada tak?? ada ker?? mesti ada kn..
actually me x minat sangat, tapi en.tunang, suka sangat gan group ni.. 
dia siap wat ringtone lagu ni kat enpon dier.. seb bek lagulagu dey all ni rancakrancak..
kalau tidak, mesti bernanah telinga me nak dengar dia berkaraoke.. (sowie syg.. gurau jer..)
tapi, nak menang tiket ni kena hantar video.. manalah me tau nak bikin videovideo nih!
adusss.. apa nak buat.. just boleh sharing jer lah.. so, sesapa yang berminat tuk dapat tiket LMFAO ni, bolehlah klik banner kat bawah ni..




 so, me harap u all dapatlah buat video yer tuk menang tiket dier..
 anyway, GOOD LUCK !!



nota kepala : x sempat nak update winning entry semua.. me nak tunggu hadiah sampai lah baru me nak buat winning entry.. hehe..

No comments:

!!Jom Tambah Pendapatan!!