kbba9

DUIT MODAL

Thursday, June 07, 2012

NAK 1O KG JER.. 


Ape tuh? 10kg?? Nak beli emas ke nak beli beras??? Hehe..
xde ar, arini aku nk share psl diri aku yg Chubby ni..
gambar kt bwh ni korang judge ar sendiri.. gmbar aku mse remaja mude belia cam dh tua sgt plak ko ek? Saja je nk share gan peminat2 sume, lalala.. artis ke ko?? Cer korang tgok bek2, apa perubahan yg paling ketara terjadi kt haku ni?


   Ermm.. ni, gambar aku masa 2007   

Ermm.. ni, gambar aku masa 2011


cmne?? Apa pendapat korang? Tolonglah bg kritikan yg ikhlas dan membina..
tp korang ingat aku tak tau ada yg tergolek dok sbb ketawakan aku??
Tak baik tau.. sob sob sob.. 

arrgghhhh!!! X suke! X suke! Tensionnyer! 

Seyes aku tension tahap cipan bila piker pasal nk kurus ni..
Jeans levis yg aku pakai time 2007 tu tersadai je dlm gobok, aku memang tak nak jual, sbb aku yakin, aku akan kurus balik! 

Yer, mesti! Walaupun aku tau peratusan tuk kurus tu cuma 20% :(

Sekurang2nya turun 10 kg!! sebelum aku kawen.. giler ko, 10kg tu! Ko ade??
Aku rse skng ni pas usaha gigih aku, dh berjaya kurang inci je, tp berat lom ag..
aku nk g jog takde kawan, nk g gym, MAHAL! Walawei ko ni manyak cekadak plak ekk?? Hahaha.. lantak pi lah.. apapun, aku masih berusaha tuk turun 10kg.. 

korang jangan tak percaya! Percayalah, please, please.. L
apapun, aku xdelah obsess sgt nk kurus smpai nk kena muntah sume makanan aku, takde pekdahnyer dik ooii.. makanan skng dhlah mahal, ko plak dh mkn sedap2 pastu ko nk g muntahkan balik wtpe?? Lbih bek ko xyah mkn terus.. bg je wet korang tu kat anak2 yatim.. sedekah lg byk pekdah cik akak cik abg ooi..
lalalalala.. sblm aku start merepek bek aku stop dulu..
hehe.. tq sebab sudi baca ek.. daaa..

Assalamualaikum..      

Nota kepala ; walaupun si dia x pernah komplen sjak dulu, tp kritikan org sekeliling selalu bt aku rasa down.. L

No comments:

!!Jom Tambah Pendapatan!!

DUIT SHOPPING