kbba9

DUIT MODAL

Monday, June 04, 2012

Perkongsian Ilmu..


Salam Rejab

Assalamualaikum

Salam 1 Malaysia, Salam Muhibbah..

Bersempena dengan Bulan Rejab yang dah pun membuka tirai, so, me terfikir lah nak share sikit2 pe yg patut.. nak share Mutiara kata, Firman Allah, Sabda Rasullah, atau apa2 je yg me rasa baik n bagus utk dikongsi bersama..
Actually, rasanya semua org pernah dengar, baca atau tahu tentang pe yg me nak share ni.. Semua yg me share ni me amek kat majalh, kat web islam, dan lain2.. kalau me tau sumbernya, me akan mention nti yer.. J Insya-Allah, me akan post bukan sekadar untuk bulan Rejab saja, tetapi, sampai bila2.. Insya-Allah..
So, sama2lah kita pelajari, hayati, amalkan n kongsikan apa jua yg kita telah ketahui untuk kebaikan bersama.. Me harap apa yg me cuba lakukan ini tidak disalah tafsirkan..Me pun bukan alim sangat, just niat me nk kongsi apa je yg me tu serba sedikit..
Apapun, harap anda semua seronok dan dapat sedikit ilmu ketika membaca..

Wallahu'alam..

Terima kasih kepada yg sudi baca..

No comments:

!!Jom Tambah Pendapatan!!

DUIT SHOPPING