kbba9

! Raya Sale !

Thursday, January 05, 2012

1st Winning Entry :: Menang Kalendar 2012 dr KK Homedeco I First time menang kat FB :)

Alhamdulillah..
Syukur rasanya.. permulaan utk tahun 2012 ni CH menang hadiah pertama.. walaupun nilainya x seberapa, tapi usaha yg telah dilaksanakan tu rasa sangat dihargai tau!!
huhu.. macam tak percaya pun ada.. bila cek FB semalam tgok notification nama CH diumumkan sebagai salah satu pemenang..
Hadiahnya : kalendar tahun 2012 yang ada tandatangan Eric Leong! (can't believe it!)
memang pembukaan semangat tuk masuk contest lebih banyak lgi aw.. hehehe..
apapun, tahniah juga pd contestant yg lain..
ada 50 orang pemenang, tp cuma 10 org je yg akan dapat kalendar yg ada t/tangan Eric Leong tuuuu.. (jakun sekejap, ngehngeh..)
so, me lah one of the lucky winners tu!! jangan jeles..
nanti CH update pic kalender tu eh?
tunggu aww...


--->>> banyak lagi contest nak join : Mister Potato, Poh Kong, offline contest.. lalalala..

nota tangan : kemenangan pertama dalam Jan 2012.. ^_^

Selesai Sudahh..

ehem.. ehem.. setelah hampir sebulan setengah bertungkus lumus siapkan kerja kat opish ni, akhirnya dapat gak CH fokus semula dengan blog CH yg x seberapa ni.. hehe.. walaupun CH x ramai follower, tp CH x kesah, sbb CH mmg nk org follow blog CH sbb diorg suka, bkn sbb paksaan.. huhu.. em.. apa aktiviti CH pasni ialah aktif semula dlam online dan offline contest.. huhu.. mogamoga ada kemenangan utk CH taun ni.. apapun, usaha adalah asas utama dalam sebuah kejayaan.. yeah! chaiyok! chaiyok! semoga ALLAH memberi CH peluang macam org lain malah lebih dr itu (tamak sudeh..huhu) ok, apapun nantikan entrientri lain dr CH yer..

terima ksih kepada yang sudi baca.. P.E.A.C.E

!!Jom Tambah Pendapatan!!