kbba9

! Ramadan / Raya Sale !

Friday, January 06, 2012

Sangat BENGANG okeyh!

Assalamualaikum..
salam pagi jumaat.. first jumaat di awal tahun 2012, pagi td, mood CH happyhappy jerk.. tp tetibe..... ada sesuatu yang berlaku buat CH rasa cam down sangat! ya ALLAH, dugaan betul.. kalau pikirpikir balik CH xpatot salahkan "ORANG ITU"..
YER.. ORANG ITU.. Siapa org tu??? cer citer cer citer..
haisshh.. macam ni.. last two weeks, 
CH der beli baju kat kedai @KIPMART TAMPOI tuh..
masa belibeli tuh CH Xterpikir nak try semua bajubaju yg CH beli tue.. (macam bYk jerk, padahal 2helai JE!).. hurm..
nk jadikan citer, pg tadi, masa ngah gosok baju, CH dh pasan der yg xkena gan baju ni, tp CH buat dang je.. 
CH pun g lah melabur dan mandi cam biasa, huhu..
pas mandi CH pun touch up sketsket muka CH yg chubby ni kt dpn tv.. hehe.. dok syiok sangat tgok MHI CH sampai luper yg CH sbnarnya dh lmbat..
mana tak lmbat, encik tunang dah nk smpai umah CH dh..
Cowie sayang..
em, korang nak tau per jadi pastu??
CH dgn kelamkabutnya sarunglah baju kurung yg CH dh gosok tu.. dlm keadaan kelam kabut tetibe je kain g nk disarung tu ketat semacam..
yer aku tau aku ni chubby, tp memang kain tu ketat semacam, bila aku tgok saiz kain tu, korang tau saiz apa?
saiz S okeyh! S tau!!!
aaarrrggghhhhh..... tensionnnyerr!!! lastlast minit lak baru CH  pasan saiz kain CH tu saiz S.. aku double check bajunyer plak, saiz XL, so, ingat dapat cover peyot aku yg muncit ni, tp tak rupanya.. aduhh... dahlah arini plan nk g bank..
ni yg buat mood jadi malas nih! menci arrr!!!
padan muka aku! sapa suh x check masa beli tu n after sampai umah..
tuk pengetahuan korang, CH selalu jd mangsa keadaan macam nie tau! menci! tapi per nak buat, salah CH gaks.. redha jelah.. kain tu boleh alter lg, tp baju?? cannot weii.. walaupun cuma harga RM50 (mahal bg aku), CH tetap rasa sgt frustated..
so, yg jd mangsa saper lg, encik Tunang lah.. apa nk buat, kemarahan tu xleh nk bendung lg.. sangat bengang ok!

!!Jom Tambah Pendapatan!!