kbba9

Tuesday, January 10, 2012

Outing Time With My BFF@azleenaman

salam.. hye uollss..bz ker tuh?? ke watwat bz cm CH nih? lalalalala..
entri kali ni CH nk citer pasal outing gan BFF CH masa ari Ahad lepas..
bile pikirpikir Lama rasenyer CH x outing gan BFF CH si azleena ni.. hehe..
sebenarnya si azleena ni dtg umah sewa CH masa ari sabtu ptg pas dia bes keja..
ari sabtu malam tu dia ada dinner opis kat Singapore.. tu yg dia tumpang umah sewa CH tu..
takot balik malam katanya.. hehe. apalagi,
CH pun amek kesempatanlah ajak azleena outing ari ahad tuh..
ari Ahad tu CH dan azleena g jemputan kawen kenalan CH kat opis ni.. best gak lah..
tp CH xde amek pics masa kat dewan majlis tu.. sbb terlupa nk bawak kamera..
yg amek gmbr pun cuma si azleena ni je.. kai SMARTPHONE dier.. huhu..
hp CH besebese jer.. kuikui..

sempat pose pas mamam kat majlis kawen ^_^

pas balik dr Jemputan kawen tu, kiteorg trus gerak g Plaza Angsana..
ada pe kat sana?? hohoho..
ada Roadshow Anugerah Juara Lagu ke-26.. perghh!!! jalan jem giler masa tu,
kiteorg kat flyover je dah dekat 20minit tau! nk tak nak kenalah park kat luar je,
sebab dah sesak sangat..
tapi memang tu lah keadaan di JB kalau ada event,
especially yg melibatkan artisartis nih.. huhu..
antara artis yg hadir utk memeriahkan suasana ialah 3 SUARA
(Jaclyn Victor,Sheila Hamzah&Ning Baizura), Hafiz, Alyah, Projek Pistol,
dan artis jemputan AJL plak Hazama & Kumpulan Ilusi.. perghh..
semua artis yg nyanyi memang superb ar!!! walaupun kiteorg just duk tepi+belakang,
tp kiteorg tetap puasa hati, terutama bila kumpulan Ilusi nyanyi..
mana taknya, bru pas makan, dgn tenaga yg bnyak tu,
kiteorg pun samasama nyanyi gak, cam konsert gitu!
walaupun berbaju kurung, namun kiteorg tetap rock!!!
dekat 3 jam tu kiteorg berdiri sematamata nk tgok artis..
 hahaha! AJL memang best!! (lagi best kalau dpt g tgok final AJL..)
Pas abes roadshow kiteorg g mamam kat Dunkin Donut kt situ gaks..
me and azleena amek chicken mayo, with cofee ice & fresh orange..
tgh lapo, semua sedap.. hehe.. xpe, yg penting,
baca Bismillahirrahmanirrahim..
P.E.A.C.E

 pose dulu sebelum mamam chicken mayo.

kongsi air.. azleena kehausan.. licin pinggan memasing, hehe..

okeyokey, next.. erm, pas mamam n jalanjalan jap kat Plaza Angsana tu we all pun
balik umah sewa CH..
azleena trus packpack barang dan berangkat pulang ke Pontian mlm ahad tu gaks..
tp memang aritu adalah ari yg paling memenatkan, sebab kiteorg berdiri lama..
apapun, memang seronok kan bila kite dapat keluar dan spent time dgn kawan yg kita sayang dan menyayangi kita juga..
azleena, u;re the best!! trima kasih kerana menerima aku seadanya..
hope our friend will last forever..
love u lorrhhh...

nota tangan : terima kasih kepada yg sudi baca..

!!Jom Tambah Pendapatan!!