kbba9

Wednesday, January 11, 2012

Dapat panggilan dari A.F.I.Q

kring..!! kring...!!! kring...!!! "Assalamualaikum.. boleh saya bercakap dengan cik Nurfarhanah??" "waalaikumusalam.. yer saya bercakap.." "saya afiq dari MYTV3.." TERKEDU.

"Hello.. hello.. ada orang tak?" "yer saya.." "em, ok, saya nk bgtau ni awak dipilih untuk sertai MYTV3 DAY OUT pd 14 Jan 2012 ni.. so, awak boleh pegi tak?" "boleh!! boleh!!" TERDIAM. SENYUM SENDIRIAN.

"okeyh, okeyh.. awak cuma perlu bawa baju yg sesuai, bla bla bla bla.. no awak bla bla bla.. kami sediakan makan dan tiket masuk, bla bla bla.. okey? ada pertanyaan??" "em, bawak tu je ker?" "em, awak nk bawak apa lg??" "entah.." BLUR SEKEJAP. TERPERANJAT.

"Xpayah bawak apaapa, yang penting awak bawak makan tuk saya je!" HA??!! "hahaha.." GELAK. MENAHAN BENGANG..

So, kompem aku diterima untuk MyTV3 DAY OUT!!! thank you MyTV3!! dh lama teringin nak masuk program anjuran tv3! hehe..

nota tangan : pertama kali join ni, teringat masa duludulu zaman skolah mohon nk jd pemgacara tv3, tp x dpt.. hehe..
2nd Winning Entry :: Menang Hadiah Bio-Essence Bernilai RM290 - Promosi EH! Oktober 2011

ingat x masa entri mulamula tuk tahun 2012 ni CH ada gitau nk bgtau semua kemenangan CH pd tahun ni?? so, skng CH tengah mula tuk update semua kemenangan tu.. tapi, pelanpelan la, sbb CH x brapa pandai sgt ttg komputer ni..
apapun, syukur ALHAMDULILLAH.. kelmarin pas balik keja, en.tunang SMS bgtau yg CH dapat surat drpd Blu Inc.. masa dpt SMS tu dh agak dh mesti surat gitau menang, sbb aritu CH dh check kt web dia.. hehe.. tp sbb lom kompem dpt email atau surat tu yg xnk kecohkecoh dulu.. huhu..
kalau ikut promosi tu CH akan dapat hadiah bernilai RM290.. Tapi xtaulah hadiahnya sama ke dgn yg dlm gambar tu.. tunggu jelah nti bila dh smpai, yg penting Menang! hehe..


ni lah majalahnya

ni kot hadiah yg bakal dapat.
 -

nota tangan : kemenangan kedua dalam Jan 2012

!!Jom Tambah Pendapatan!!