kbba9

! Raya Sale !

Thursday, January 26, 2012

Kawen-Kawen Lagi ^_^

Assalamualaikum...
Sori lambat upload yer.. bagi CH lum basi lagi..
Wedding ni taun lepas CH pegi masa g cuticuti gan family kat Langkawi dulu..
kawan CH yang kawen ni nama dia Siti Masturah Binti Nasir..
kami kawan masa keja kat Kementerian Pelancongan dulu..
apapun, CH harap dia still ingat kat CH..
Dah dekat 3bulan dah dia kawen.. huhu...
hehe.. ok.. layan..

INI ADALAH ENTRY BERGAMBAR SAHAJA.. ^_^

pengantin sibuk perhati sape yg dtg..

ala akak, siannya, kain akak singkat..

x penahnya dia tgok kamera CH tau.. sedey!

dapat gak bergambar secara eksklusif..

bergambar sakan..

- S.E.K.I.A.N -

nota kepala : em.. susah nak tgok muka CH kat wedding org.. hehe..

Jemputan Kawen BFF - 21.01.2012

Assalamualaikum..
Yuhuu.. dah start keja ke uollss?? hehe.. arini CH dah start keja, tapi mood keja tu masih xde.. boleyh ekh? bole jer.. urmm.. sebenarnya CH nak review aktiviti CH masa cuticuti tu.. almaklumlah, bila cuti umum cam ni, kawankawan CH kebanyakkannya cuti.. yelaa..
diorg kan student.. huhu..
okeyh, xpayah nak panjangpanjang lagi citer, CH nak citer sket pasal pe yg jadi masa CH cuti CNY aritu.. okeyh, wedding yg CH pegi kali ni adalah wedding salah sorang BFF CH.. sebenarnya ni adalah diantara kawankawan CH yang masih contact CH especially time nak g majlismajlis camni.. nie sumer kawankawan CH masa CH skolah teknik dulu.. padahal kiteorg ramai, tapi ntah camner yg nie je melekat sampai skng.. mungkin sbb masingmasing dok JB dan slalu update kalau balik cuti atau off..
CH pegi nek keta CH dengan dak sapix, wanie dan shekeen.. jue and her lovely fiancee nek keta sendiri.. kawan CH yang kawen ni nama dia NOR AAINNA, nama pasangan dia plak MOHD HAPISZ..  aainna ni memang funny and sangat manja tau! CH suka kawan dgn dia sbb dia jujur dan yg paling penting dia sangat happening.. teringat zaman dok asrama dulu, slalu dia ajak CH blajar n solat sesama.. emm.. windu saatsaat itu.. so, masa dia anta SMS bgtau nak kawen, CH mmg sgt teruja dan sedikit sedey.. bukan per.. CH tunang dulu sbelum dia, tapi SERU dia sampai dulu, jadi rezki dia lah kawen dulu.. rezeki CH?? em.. doadoakan lah yer..  apapun yang jadi, CH redha.. apa yang penting, kesetiaan mereka kepada PERSAHABATAN kami x pernah putus.. walaupun dah kahwin.. Amin..

Ok, dah.. xpayah sedey k semua.. meh baca rentetan cite kami yang x seberapa ni.. huhu...

8.00pagi-9.00pagi
SMS dakdak nie tanya nak gerak kul bape.. Shekeen and Wanie kata lum siap.. CH lepaklepak jer.. Sapix plak baru sampai dari Ipoh, maybe tak ikut.. huh!

9.15pagi-10.00pagi
Dioerang SMS bgtau dah siap, CH? Kelam kabut lah jadinya sbb tengah bareng masa diorang msj.. seb bek dah iron baju.. huhu.. CH gerak g umah Wanie dulu sbb umah Wanie jer yang CH tau.. kuikui..

10.30pagi-11.00pagi
Sampai umah Wanie amek dia, bualbual jap gan ayah dia and terus gerak amek Sapix.. Why? Sbb Wanie x ckp umah Shekeen dekat gan umah dia.. tapi singgah 7e beli kad ucapan tuk Aainna.. Tukar driver gan Wanie, amek sapix and terus gerak g umah Shekeen.. masa tunggu Sheekeen, tukar driver lagi dengan Sapix.. Wanie kata dia x biasa bawak kat highway.. cam CH jer.. kuikui..

11.30-2.15ptg
Jem GILER!!!! pergh!! seb bek Sapix yang bawak.. huhu.. nampak JPO dah planplan gan Wanie nak g balik nie.. diorg dah g, tinggal CH jer belum.. hampeh! emm.. tapi kalau g x beli x best gak kan?? kawankawan CH cakap barangbarang kat situ outdated.. hurm.. yeker?? xtau lah.. sepanjang jalan tu we all discuss macammacam citer.. dari isu politik sampailah soal cinta.. masingmasing dah nak masuk 25tahun kan!! HARUSLAH cite sal pekarapekara yang positif dan mengembangkan otak nih! huhu.. bualbual sampai sesat skejap kiteorg.. tapi apapun, sempatlah kiteorg tengok aainna bersanding.. sampai semua termasuk CH kebulur gile bile sampai tu.. huhu..

ok, jom layan gambar!!!

Pose masa sampai
CH, Wanie dan Shekeen

Aainna and her beloved husband Hapisz

Aainna pening xtau nk tengok kamera mana.. :)

Selepas mamam..
3 stooges - Diana, Wanie and CH

Pasangan sempoi - Jue and Sepet

time gambar diorg jer gelap.. huhu..

Shekeen yang single..

K.A.M.I - Kami Awek Melayu Idaman!

Hero Kami - Sepet and Sapix

CH and Diana tunggu turn nak amek gambar gan pengantin

eksitet sumer nak bergambar

CH dapat gambar gan pengantin!

sian pengantin tersepit

balik time! (yang lelaki tu tunang Diana)

Shekeen and Wanie again!


nota kepala : gambar kali ni cantikcantik sebab kai kamera adik CH, 16mp lah katakan.. pasnie, wedding sape lah plak.. hehe..


!!Jom Tambah Pendapatan!!