kbba9

DUIT MODAL

Monday, February 06, 2012

Takdir Kita...



Sayang..
Andai ini takdir kita..
Aku harap kau akan jadi yang terakhir untukku..
tapi sekiranya telah ditakdirkan kau bukan untukku, setelah apa yg kita lalui bersama, aku redha..
Aku tau kau pun tidak mahu, tapi siapa kita untuk melawan kuasa-Nya..
Kita hanya mampu merancang.. tetapi ALLAH yg menentukan segalanya..
Aku pasrah, redha, tawakal..
Andai Ini takdir kita..


nota kepala : ................................. "(
Family Day Cawangan Kewangan & Perolehan, JKDM, Johor Pada 6-7 Feb 2012- Part 1

Assalamualaikum..
Hai semua.. sehat ker?? huhu.. arini CH nak gerak g Air Papan, Mersing tuk family day opis CH.. Tapi, cuma dua keta je dari Menara Kastam, yg len sume dh gerak dulu.. maklumlah.. CH xtau jalan.. hehe.. apapun, doakan lah CH pergi da balik dengan selamatnya.. hurm..
sebenarnya dalam hati CH ni ada rasa sedey, sebab CH bergaduh dengan encik tunang ari sabtu aritu.. ntahlah.. tiap kali kami nk buat sesuatu je mesti ada yg akan terkecil hati... dugaan bertunang katanya.. owh, yelah.. mungkin juga.. xpelah, buat sementara ni, kesedihan letak no 2 dulu.. CH kena bg full komitmen pd family day kali ni, memandangkan ni yg pertama CH join sejak pindah kat pejabat ni.. xtaulah mcm ne gayanya kat sana nanti..
em.. CH pergi dgn kawan CH, nama dia Azlina.. dia BFF CH dr zaman form 1 lg.. huhu.. nampaknya semua org dah excited nk grak.. jd, CH nk out dulu k.. daaa... nanti CH update lagi ok..
Assalamualaikum...


nota kepala : masih mengharap si dia akan menghubungi CH.. "(

!!Jom Tambah Pendapatan!!

DUIT SHOPPING