kbba9

! Raya Sale !

Tuesday, March 20, 2012

Love Story : Fazura + TMJ


Assalamualaikum..
Hai uollss.. arini me nak share sikit pasal love story couple 
yang sedang hangat bercinta ni.. hehe.. 
actually, me pun x sangka lah they all ni serius, tapi bial me nampak gambar they all.. 
so, sweet lorh.. sape yang tak kenal gan actress cantik dan berkulit putih si Fazura ni.. actually me minat sangat dia sejak dia berlakon cite Gol & Gincu.. 
lakonan dia dalam Gol & Gincu lagi lah.. MELETUP you all!!! suka gile me tgok cite tu!!
 ha, yg biyfie dia plak, tak kan u all tak kenal.. 
Beliau tu putera raja kesayanganrakyat Johor, 
siapa lagi kalau bukan Tengku Mahkota Johor, 
Tunku Ismail Idris ibni Sultan Ibrahim Ismail. (TMJ)


 Fazura + TMJ
 
Me suka sangat tgok dia diorg tau!
 SO LOVELY AND LOVING COUPLE! 
me and en.tunang akan doakan semoga diorg bahagia n kasih sayang mereka berkekalan sehingga ke akhir hayat.. amin..
kami rakyat Johor sentiasa mendoakan kesejahteraan tuanku dan pasangan.. 
DAULAT TUANKU!!!!

 
nota kepala : me harap bila mereka kawen mereka akan jemput semua rakyat Johor tuk hadir majlis mereka.. sebab me nak tengok Fazura secara live!!! hehe kalau nak tengok yang lain boleh tengok SINI

!!Jom Tambah Pendapatan!!