kbba9

! Ramadan / Raya Sale !

Friday, March 30, 2012

Winning Entry || Jidin Sengal by Asia Media TV

 Assalamualaikum.. 
Salam pagi Jumaat yang penuh barakah ini.. Penghulu kepada segala hari.. Alhamdulillah.. Ada sinar kejayaan di hujung-hujung bulan ini.. hehe.. Allah memberi rezeki buat me sekali lagi untuk menang.. first time tuh menang kat FB Asia Media TV.. memang tak sangka.. actually, result dia kuar 26 Mac 2012, tapi me tak tengok pun FB dier.. tetiba pagi td me dapat call dr sorang awek tuh gtau yg me menang!! fuh!! sore awek tu dhlah lembut, sopan dan santun plak tu.. *jgn pike me Lessie plak eh!* awek tu pun cakap lah yg me menang baju, tiket wayang, blabla.. hehe.. Alhamdulillah lagi.. pas chit chat gan awek tu, dia gtau nanti dia email me pasal full details.. hehe.. baiknya hati kamu.. apapun, terima kasih sbb sudi call me.. me sempat print screen je, malas nak edit2 nama me, me punya nama no.14.. *sila tengok, kalau tak percaya!* kalau nak tegok full note sila KLIK SINI.. kot-kot ada nama korang ker.. so, dapat lah korang redeem hadiah tu nanti.. hehe.. apapun, me mmg tak pernah harap nak menang kat FB ni, sbb ramai sgt saingannya.. hehe.. tulah orgkata rezeki kan? huhu..

 me x pandai sgt bab2 nak edit ni.. kira boleh jelah.. :)



nota kepala : Kemenangan ke-5 dalam bulan Mac 2012, jumlah kemenangan 12 dalam 2012


!!Jom Tambah Pendapatan!!