kbba9

Monday, April 09, 2012

Senarai Pemenang ABPBH 2011 | Tahniah Aaron Aziz

Assalamualaikum..

Kecoh satu Arena Of Stars semalam dengan gelagat peminat-peminat setiap kali nama artis kesayangan mereka disiarkan dalam VT caloon-calon akhir.. apa pun, keputusan telah dibuat dan muktamad.. Anda juga yang menjadi penentu kepada kemenangan mereka. So, redhalah yer.. Tak pe, taun depan, korang undi lagi, okey! So, mari kita saksikan senarai pemenang untuk ABPBH 2011 semalam.. P.E.A.C.E!
 
Senarai pemenang Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH) 2011 yang berlangsung di Arena Of Stars di Genting Highlands.

- Bintang Paling Popular : 
   * Aaron Aziz

- Artis Duo / Berkumpulan Popular : 
   * Ning Baizura/Shila Amzah/Jaclyn Victor

- Artis Baru Wanita Popular : 
  * Tasha Shilla

- Penyampai Radio Lelaki Popular :
   * Faizal Ismail

- Artis Komedi Wanita Popular : 
   * Didie Alias

- Anugerah Pencapaian Sepanjang Hayat :
  * Datuk Sheila Majid

- Pengacara TV Lelaki Popular : 
   * Zizan

- Artis Baru Lelaki Popular :
   * Johan Ariff As’ari

- Pelakon TV Lelaki Popular : 
   * Fizz Fairuz 

- Penyampai Radio Wanita Popular : 
   * Fara Fauzana

- Pengacara TV Wanita Popular : 
   * Fara Fauzana

- Artis Komedi Lelaki Popular : 
   * Johan Raja Lawak

- Anugerah Seri Perak :
   * Datuk Siti Nurhaliza

- Penyanyi Lelaki Popular : 
   * Hafiz

- Pelakon Filem Lelaki Popular :
   * Aaron Aziz

- Pelakon TV Wanita Popular : 
   * Fasha Sandha

- Pelakon Filem Wanita Popular :
   * Maya Karin

- Penyanyi Wanita Popular : 
   * Yuna


nota kepala : Alhamdulillah, lebih kurang 80% yang me undi tu menang.. cuma me sedey sikit sebab Shaheizy Sam x menang langsung.. xpelah, mungkin taun ni mak dia x beli paper banyak2 tuk undi anak dia kot.. hehe..

!!Jom Tambah Pendapatan!!