kbba9

Tuesday, June 12, 2012

Kenapa Samsung SII?

at last, dlm keterpaksaan aku beli SII.. bukan niat nk menunjuk.. cuma keterujaan utk memiliki tu haruslah dikongsikan bersama.. :) ececey! yer yer je ko ek! lalalala.. sejak aku tgok iklan SII kat tv/youtube yg berlambak bagai tu, ditambah gan kengkawan yg asyik mengexposekn SII mereka, buat aku rasa nyampah+meluat tuk memilikinya.. hahaha.. haruslah! tapi, aku tetap gagahkn tgn chubbyku ni utk membelinya.. 
A.K.H.I.R.N.Y.A
yeahh!! SII itu telah seminggu menjadi milikku.. ada ker org kesah dah brapa lama ko beli?? siapa kata aku tak leh nk expose n buat korang menyampah n gediks.. lalalaa.. hahaha.. apapun, syukur, Alhamdulillah.. sambil sapu air mata yg jatuh cm air terjun.. hukhukhuk.. aku mmg teruja+terharu sgt, sampai nak tdo pun aku genggam SII ni.. nampak sgt ko bodek! seyes aku mmg teruja! memandangkan aku ni suka amek gambar a.k.a syiok sendiri lah aku pilih SII ni, bukan kte reti sgt menda alah ni sume, tp sbb aku tgok kualiti gmbr2 yg kengkawan aku pakai bt aku mkin ingin memiliki.. Iphone plak byk sgt apps dia yg aku tak phm.. 
lgpun , org kata Apple ni sesuai tuk org yg tinggi IT je.. ye ke idak??
aku ni dahlah bengap IT tahap siput babi.. huh! xpelah, apapun, bila ada SII ni, 
semangat aku utk berblog semakin tinggi cam menara Eiffel kat Paris.. fuh! tinggi tu..

bila lah aku nk smpai sini.. :(

ha..!! cam ne? tinggi tak? tinggi tak? please cakap tinggi, kalau tak aku nagis guling2.. ginilah tingginya harapan aku tuk berjaya dalam dunia blog setakat ni.. ni.. sejak encik tunang pun dh bg kata2 semangat, aku harap aku akan berjaya macam blogger2 len.. amin.. AKU AKAN BERUSAHA!! yeahh.. pasti berjaya di akademi fantasia... eerrkkk!!!
oklah, till the next entri..

nota kepala : aku bukan pandai sgt nk menulis ayat yg buat orang suka baca.. :(

!!Jom Tambah Pendapatan!!