kbba9

Friday, December 28, 2012

Sebulan Sudah.. Alhamdulillah..

Assalamualaikum.. 

Apa khabar yer semua?? (macam ada org jer yg nak baca) hehe.. Salam Jumaat.. Em.. Lama rasanya aku x update blog aku ni.. dah berhabuk agaknya.. huhu.. apapun, aku dah janji yang aku akan update selepas selesai semua perkara..

mesti korang tertanya-tanya kan kenapa aku bz sgt smpai xleh nak update blog ni.. huhu.. sebenarnya, aku xdelah bz sangat.. cuma MALAS je..lalala.. sebab tu x berupdate.. saja bg alasan bz tu bia korang tau bukan senang nak mendirikan masjid tau.. lalala...

sebelum pape, aku nak bgtau korang semua yg aku sebenarnya dah sah menjadi isteri kepada suamiku iaitu AZMI BIN ABDUL MANAN.. Yes!! I'm officially MARRIED!!! (saja bg warna hijau sebab dah HALAL kan.. haha, gataii!!) FYI, majlis pernikahan kami pada hari Jumaat, 30.11.2012 bersamaan dengan 16 Muharram 1434H, majlis persandingan plak 01.12.2012 bersamaan dengan 17 Muharram 2012.. Alhamdulillah.. semuanya dah selamat dan berjalan lancar walaupun berbagai rintangan (nanti aku stori mori naik lori ea.. ea..)

Nanti aku buat review yer.. dari dulu janji nak review.. tapi x review2 gak.. hehe.. tapi, kali ni aku janji, start tahun 2013 aku nk komited pada blog aku mcm mana aku komited pada kerja aku.. huhu.. cayalah!! jom layan gambar jap..


gambar aku amek dari FB OP aku Tazbay Studio, cute tak i?

chumells x weollss.. hahahaktui.. aku saja je letak satu gambar dulu.. sebab nanti lau letak semua korang dah xnak tgok blog aku lagi.. (bajet ko ada peminat laaa..) oklah, ok, aku nak sambung keja jap.. nanti aku update lagi yer.. tqvm pada yg sudi baca.. hehe.. yang sekadar nak stalk pun boleh, xpe, aku x kesah.. huhu.. 
Assalamualaikum.. (sape x jawab dosa, aiyoo tatau.. :) )


Nota kepala : ada org tanya, takde cite isu tunang, alih2 dah kawen.. xpelah, biarlah xde org tau lg bagus, dr yg stakat nak stalk jer! apapun, thanks for ur concern.. Allah knows the BEST & GREATEST for ur life and future.. :)

!!Jom Tambah Pendapatan!!