kbba9

DUIT MODAL

Friday, January 18, 2013

Murah Hati Derma Susu

Assalamualaikum..

Alhamdulillah, masih lagi dapat menghirup udara segar yang dikurniakan Allah.. syukur lah kan.. hurm, arini aku ada sesuatu nak share korang pasal seseorang yg berhati mulia..
pagi tadi masa aku tgok MHI, aku dengar berita pasal ibu susuan, terus aku fokus kat TV3 tuh.. tup tup aku tgok orang yang baik hati n berhati mulia tu ada dlm bloglist aku.. org tu ialah Cute Mum.. macam x sangka je! sbb aku ni silent reader kat blog dia tuh! seyes.. sangat teruja.. terus terpike, kalau aku dah ada anak nanti, mampu tak aku nak buat macam tu.. apapun aku rasa syukur sangat niat murni dia tu dapat meringankan beban mereka yg memerlukan.. Ya Allah, ko permudahkanlah hidup kak Uyun.. dan FYI pagi2 sampai opis aku terus pergi Caltex utk dapatkan paper Metro untuk baca lanjut tentang kak Uyun.. seyes aku sangat teruja.. teruja untuk memiliki anak dan memberikan susu.. tapi, belum rezeki aku lagi.. xpelah, aku bersabar.. mungkin ada hikmah yg Allah nk bg kat aku.. mcm kak Uyun, mcm2 masalah dia hadapi kat opis dia taun lepas, skng Allah bg dia rahmat utk ada susu banyak dan dermakan pada yg memerlukan.. ALLAHUAKBAR!! tulah kuasa Allah yg kite tak tahu kan? ok, kalau korang nk tgok blog kak Uyun aka Cute Mum, korang search je mesti jumpa.. sebab kak Uyun ni kire blogger tegar jugak.. hehe.. apapun, kite doakan yg baik2 utk dia dan keluarga barunya.. jangan pula kite lupa doakan utk diri kita n org yg kita syg yer?? sama2 lah kite berusaha untuk jadi yg lebih baik di tahun 2013 ini..

Baju Biru : CUTE MUM

Nak tau lebih lanjut?? baca SINI korang pun boleh jengok blog dia kat SINI

Sumber gambar dari CUTE MUM

Nota Kepala : aku harap satu hari nanti aku akan dapat beri sumbangan kepada insan-insan yg memerlukan.. In Sha Allah :)

No comments:

!!Jom Tambah Pendapatan!!

DUIT SHOPPING