kbba9

! Raya Sale !

Friday, June 14, 2013

Salam Jumaat ^__^

Assalamualaikum..

Salam ukhwah semua, selamat semuanya di pagi Jumaat yang indah dan permai ini.. Alhamdulillah.. Syukur kerana kita masih lagi diberi peluang oleh ALLAH untuk menghirup udaranya dan merasai nikmat kurniaan-NYA.. Aku harap korang sihat2 lah yer..

Dah berbulan rasanya aku x update blog.. rasa ea?? bukan rasa lagi.. mmg dah KENYATAAN!! kenapa dah lama x tulis blog?? kenapa ekk?? :( sebebnarnya utk pengetahuan korang, lepas je aku kawen tu, mood nak menaip aku semakin ari semakin menipis ditambah sifat MALAS, maka berlarutan lah lah mood tu.. huhu.. kebetulan plak ditambah dengan kesibukan kerja, pertukaran kerja hakiki, pertukaran tempat duduk kat opis, pengambilalihan tugas baru, pindah rumah, bercuti, masalah monolog dalaman dan macam-macam lagi lah buat aku sangat stress dan tegang.. 
HUH!

bukan aku mengeluh.. cumanya aku rasa sangat sedikit tegang bila semua yang terjadi berlaku secara serentak dan tiba2.. jadi sebagai manusia biasa aku juga lemah dan x berdaya.. namun, apa yg telah berlaku tu aku cuba juga harungi dengan tabah dan bangkit semula dengan SATU semangat.. yer.. SEMANGAT.. tapi buka satu je semangat tapi, BERIBU!! Salah satunya ialah Semangat seorang IBU.. :) *part ni aku cite next entri ea?*

FYI, 
di ari Jumaat yang mulia ni usiaku genap 26tahun 4bulan, *fefeling retis nk gtau umur ko plak* tetiba semangat untuk aku kembali menulis blog menebal dan MENINGGI, setinggi gunung Everest tuh!! :) Alhamdulillah,sang suami memberikan sokongan 300% utk aku meneruskan impian aku utk menjadi part time blogger yang berjaya.. :) *love u damn much syg!* asalkan aku tak lupa lautan daratan dan tanggungjawab aku sebagai isteri dan mom's to be.. *ckp lgik :)* so, aku pun gunakanlah peluang yang ada tu dengan sebaiknya.. yelah, orang dh bg green light lah katakan.. xkan nak sia2kan.. ye dak?

em.. banyak benda aku nk cite dalam blog aku nih.. jadi korang tunggu lah yer.. cewahh.. ada ke pembaca aku?? x kisahlah.. macam aku ckp kat entri lepas2, aku berblog bukan utk org lain.. tapi untuk kepuasan diri sendiri.. so, pada sesiapa yg x sudi bolehlah tutup je pc atau xyah follow aku.. sbb aku menulis bukan utk carik musuh, tp carik kawan, tambah ilmu dan pengalaman.. secara x langsung boleh menjana pendapatan, insyaALLAH.. Semua demi diri aku dan keluarga aku.. FAMILY COMES FIRST lah katakan.. 

oklah, aku nak siapkan kerja aku dulu, then aku nk p uruskan brg bisnes aku.. yer.. yer.. aku tgh bisnes secara kecil2an ni.. online dan offline.. aku dah lama niaga utk sesiapa yg xtau.. tapi dah lama jugak aku stop sejak mood2 M2B ni.. hehe.. aku niaga pun utk tolong suami aku dan tmbah duit poket.. tu je.. tapi aku bkn niaga suka2 tau.. aku ikhlas dan ada matlamat.. so, kalau korang pun nk niaga boleh je email aku nti ea.. amyhanna8187@gmail.com atau sms 016-7253014.. kalau nk wassap bkn x leh, aku takot aku lambat balas korang marah plak.. hehe.. so, kawan2.. jangan malu jangan segan ea.. boleh je contact aku kalau korang nk jana pendapatan bersama-sama aku.. :)

ok dearest.. till we meet again.. Assalamualaikum w.b.t :)

Nota Kepala : lama sangat x menaip rasa sangat kekok.. sori kalau ada yg x paham dgn tulisan aku.. :)


!!Jom Tambah Pendapatan!!