kbba9

DUIT MODAL

Saturday, July 13, 2013

Alhamdulillah.. 2M2W :)

Assalamualaikum..

Salam Ramadhan.. Aku ingat sempena bulan baik ni nak ubah cara aku berblog.. 
Maksudnya dari segi penulisan. tapi bila aku pikir2 balik, aku kena jadi diri aku.. sebab aku rasa penggunaan perkataan "aku" tu memang agak kasar, tapi aku dah terbiasa..
 tapi aku akan cuba pelan2 nak ubah ea korang.. hope korang memahami lah..

ok.. ok.. back to basic..
apa yang 2M2W tuh? ingatt x korang aku ada cakap kat entri-entri lepas aku? chewahh!!! mcm byk plak peminat ko kan? ala.. sebenarnya aku dah PREGNANT!! a.k.a HAMIL a.k.a MENGANDUNG a.k.a... berapa banyak a.k.a daaa.. hahaaha.. sebenarnya aku dah lama nak share gan korang.. tapi aku bz sangat gan kerja hakiki aku.. jadi aku xde masa nk berblog.. ALASAN!! 

Apapun.. Alhamdulillah.. usia kandungan aku dah genap 2 BULAN 2 MINGGU atau 2 MONTH 2 WEEKS (2M2W) :) ALAHAN?? Alhamdulillah.. sepanjang aku mengandung ni aku xde alami alahan yang teruk sangat kecuali waktu petang2 time balik kerja.. memang kalau ada sape buat slack gan aku silap2 aribulan boleh kena penampor sulung aku ni tau.. haha.. apapun, syukur kerana baby kami sangat baik dan memahami umi dia yang sgt penat dgn tugasan hakiki di pejabat.. en.suami plak Alhamdulillah pun xde alamai apa2 masalah.. cuma aku skng sjak puasa ni kurang sikit nk makan terutama waktu sahur :( sian baby aku.. aku harap baby aku masih dapat cukup nutrien dari aku. sebab aku skip2 makan vitamin. bukan xnk ikut cakap doc.. tapi aku kalah. asal aku makan je mulalah nk muntah lah, mabuk lah, mual lah.. aisey.. poning.. hehe..

tapi, demi anak ku dan anugerah terhebat dari ALLAH ni, aku gagahkan juga.. terima kasih lah kepada kawan2 yg banyak support aku dan bg byk sgt pandangan utk ibu mengandung ni.. huhu..
em.. sori lah ea, aku xmasukkan gambar UPT test aku.. sbb aku malas nk up2 gambar buat masa skng ni.. mana tau nanti aku terajin ker.. huhu.. hope korang x kesahlah yer.. sometimes we have to be selective! :) tapi InsyaAllah, aku akan cuba utk update setiap perkembangan aku dan baby.. tapi aku x janji okay! aku kata InsyaAllah.. jika mendapat keizinan dari Allah dan suami ku.. Berblog pun kena mendapat redha suami sayang.. :) 

oklah, sampai sini dulu buat masa ni, aku nk g amek en.somi balik dr opis n kiteorg nk g bazaar.. haha.. dasar emak pemalas.. wweekk!! oklah, sampai kita jumpa lagi.. 

InsyaALLAH.. 


nota kepala : aku mungkin x pandai menulis, tapi aku menulis dari hati :)

No comments:

!!Jom Tambah Pendapatan!!

DUIT SHOPPING