kbba9

! Raya Sale !

Wednesday, August 14, 2013

Hari Raya Aidil Fitri 2013 #Part 1

Bismillahirrahmanirrahim.. 

Assalamualaikum.. 
Amacam kawan2 raya taun ni?? best x? dh start keja lom? atau Dh bes mood raya tu?? Huhuhu.. 
     Posing dulu sebelum beraya :D

Sebenarnya aku dh start keja dh.. Walaupun x puas raya lagi.. Tp disebabkan tuntutan kerja ku gagahkan jua.. Hahaktuii!! Sebenarnya cuti aku dh x byk.. Tggl bpe ari je lg.. Nk save utk emergency pas bersalin nanti.. Chewahhh!! InsyaAllah.. Aku hanya merancang.. Allah yg tau mne yg terbaik utk aku.. :)

So, dikesempatan ini aku nk share tentang raya aku utk tahun 2013 ni.. Huhu.. Yelah, aku ni kan jarang update.. Atleast dptlah pnuhkan entri aku nih.. Ngehngeh.. So let's straight to the point.. 

Raya taun ni raya FIRST bg aku.. 
1. First raya yg aku xde buka puasa gan family aku kt kg :(
2. First puasa n raya sbg isteri + ummi sekali :) Alhamdulillah..
3. First time buat kuih raya sorang2 *pitamss* :) #demi keluarga n suamiku..#
4. First time raya tanpa adik kesayanganku si tombam cheah hukhuk :(
5. First time raya aku cuma beli sepasang  je baju kurung ready made.. #yg tempah ada 4, hahaha#
6. First time raya aku blikan suami aku ready made je baju raya.. Selalunya aku tempah sekali gan aku.. *malas*
7. First time raya aku sampai Benut, Pontian (kg abah aku) pukul 5 lbih.. #org Melaka pun dh smpai dulu# :(
8. First time aku tgok laki aku bg mama abah dia n mak abah aku wet raya :) #tp aku xde :( #
9. First time aku cuti raya lama tp x pegi beraya #sadness part#
10. First time aku raya xde banyak gambar raya.. Sbb camerawomen aku tuh dok balik.. :(

Oklah, cukuplah setakat 10 je my FIRST raya tuh.. Nti2 me stori lagi.. Peyot pun dh start berkeroncong nih.. Baby dh lapa.. Huhu.. 

Nota kepala : lepas puasa ni aku lg cepat lapar lah.. Xtau nape.. :)

No comments:

!!Jom Tambah Pendapatan!!