kbba9

Saturday, July 13, 2013

PROMO JULY GLA COMPLEX

while stock last... promosi July 2013.. GLA COmplex
Wah.. Promo lagi.. jom grab.. bukan senang nak dapat peluang ni tau.. 
Jangan lupa pengambilan Vitamin rutin anda sepanjang berpuasa untuk kekal segar dan berseri.. InsyaAllah..



 
Puan Farhanah [Chubby Hanna]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 905705]
016-7253014| amyhanna8187@gmail.com

Alhamdulillah.. 2M2W :)

Assalamualaikum..

Salam Ramadhan.. Aku ingat sempena bulan baik ni nak ubah cara aku berblog.. 
Maksudnya dari segi penulisan. tapi bila aku pikir2 balik, aku kena jadi diri aku.. sebab aku rasa penggunaan perkataan "aku" tu memang agak kasar, tapi aku dah terbiasa..
 tapi aku akan cuba pelan2 nak ubah ea korang.. hope korang memahami lah..

ok.. ok.. back to basic..
apa yang 2M2W tuh? ingatt x korang aku ada cakap kat entri-entri lepas aku? chewahh!!! mcm byk plak peminat ko kan? ala.. sebenarnya aku dah PREGNANT!! a.k.a HAMIL a.k.a MENGANDUNG a.k.a... berapa banyak a.k.a daaa.. hahaaha.. sebenarnya aku dah lama nak share gan korang.. tapi aku bz sangat gan kerja hakiki aku.. jadi aku xde masa nk berblog.. ALASAN!! 

Apapun.. Alhamdulillah.. usia kandungan aku dah genap 2 BULAN 2 MINGGU atau 2 MONTH 2 WEEKS (2M2W) :) ALAHAN?? Alhamdulillah.. sepanjang aku mengandung ni aku xde alami alahan yang teruk sangat kecuali waktu petang2 time balik kerja.. memang kalau ada sape buat slack gan aku silap2 aribulan boleh kena penampor sulung aku ni tau.. haha.. apapun, syukur kerana baby kami sangat baik dan memahami umi dia yang sgt penat dgn tugasan hakiki di pejabat.. en.suami plak Alhamdulillah pun xde alamai apa2 masalah.. cuma aku skng sjak puasa ni kurang sikit nk makan terutama waktu sahur :( sian baby aku.. aku harap baby aku masih dapat cukup nutrien dari aku. sebab aku skip2 makan vitamin. bukan xnk ikut cakap doc.. tapi aku kalah. asal aku makan je mulalah nk muntah lah, mabuk lah, mual lah.. aisey.. poning.. hehe..

tapi, demi anak ku dan anugerah terhebat dari ALLAH ni, aku gagahkan juga.. terima kasih lah kepada kawan2 yg banyak support aku dan bg byk sgt pandangan utk ibu mengandung ni.. huhu..
em.. sori lah ea, aku xmasukkan gambar UPT test aku.. sbb aku malas nk up2 gambar buat masa skng ni.. mana tau nanti aku terajin ker.. huhu.. hope korang x kesahlah yer.. sometimes we have to be selective! :) tapi InsyaAllah, aku akan cuba utk update setiap perkembangan aku dan baby.. tapi aku x janji okay! aku kata InsyaAllah.. jika mendapat keizinan dari Allah dan suami ku.. Berblog pun kena mendapat redha suami sayang.. :) 

oklah, sampai sini dulu buat masa ni, aku nk g amek en.somi balik dr opis n kiteorg nk g bazaar.. haha.. dasar emak pemalas.. wweekk!! oklah, sampai kita jumpa lagi.. 

InsyaALLAH.. 


nota kepala : aku mungkin x pandai menulis, tapi aku menulis dari hati :)

Shaklee Tawar Peluang Pendapatan Lumayan

Shaklee tawar peluang pendapatan lumayan

Saya terbaca artikel utusan... bertajuk 'Shaklee tawar peluang pendapatan lumayan'..menarik.. so nak terima ke taknak?
..haha.. tawaran tu bukan utk saya.. tetapi kepada anda yg diluar sana... Sy tak perlu jawab lagi sbb mmg dah rasa dah ape yg tawarkan tu...dah 3tahun saya terima tawaran itu,serius bercinta dengan shaklee... dan hasil mmg manis.. cash,car convention...and the best things is you get more than what u expected..u have the opportunities to help more people.... its priceless....tiada kata secantik bahasa, tiada gambar secantik lukisan untuk menggambarkan apa yg dah saya rasa...Ahamdulillah
Ada yg pernah tanya.. betul ke you dapat income banyak tu bulan2?..hmm kadang tak tau nak jwb ape.. kalau cakap 'takbetul'... menipu la pulak sbb mmg Shaklee tak pernah fail byr bonus tiap2 bulan..setiap bulan 'kembung' maybank saya tu..... kalau cakap 'ya betul'... rasa mcm over....mcm too good to be true..mimpi jadi kenyataan..takkan kot 6 angka....hahah.. habis nak jawab ape?
Bagi saya mudah je.. ambil sahaja apa yg Shaklee tawarkan.. tak kira siapa pun anda..you can achieve your dream if you willing to work hard and step out of your comfort zone....but first, you kene fall in love dgn produk Shaklee.. okey...
Kalau tak mulakan harini. bila lagi nak rasa nikmat bercinta dengan Shaklee.... yer tak?...lagi lama anda tangguh.. lagi rugi...Jadi jangan tangguh lagi...Saya sendiri dah rugi 4tahun pertama dahulu...kerana terlalu selesa di zon selesa....well...better late than never.. now i enjoy every moment..Sekarang saya tidak lagi hidup di alam khayalan... Alhamdulillah..now i live and afford the kind of life most people only dream about...i  falling in love over and over again ..always with the same brand..Shaklee...
So you all.. wake up and make your dream come true..Go For It....pernah dengar kata2 emas berikut. "A year from now you may wish you had started today'.... You decide..
.. like I always said.. anyone can be  a milionaire



 
Puan Farhanah [Chubby Hanna]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 905705]
016-7253014| amyhanna8187@gmail.com

Shaklee Independent Distributor :)





Assalamualaikum..

Nampak gambar kat atas? hehe..
Ye.. Ye.. Shaklee tu.. Gambar tulah..
Alhamdulillah.. 

Akhirnya aku berjaya menjadi ahli Shaklee.. Aku daftar dengan suami ku di bawah seliaan kakak aku sendiri.. xpelah, sape lagi nk tolong adik beradik kan? ok2..
So, pasni kalau korang nak order supplement Shaklee ni bolehlah order dengan aku..
 aku pun baru lagi merangkak2 dalam dunia MLM dan Shaklee ni.. mana tahu ada rezki anak kan? :) InsyaALLAH.. buat masa ni aku x de blog khas lagi utk biz aku.. jadi aku ingat nak guna jelah blog aku ni.. sbb aku rasa kalau byk sgt blog aku plak yg x terurus.. hehe.. 
email pun pakai email personel je.. ok korang.. 
Selamat Membeli!

ID Shaklee : 905705
H/P : 016-7253014
Email : amyhanna8187@gmail.com

i'm feeling 22!

Taylor Swift - 22

It feels like a perfect night to dress up like hipsters
And make fun of our exes, uh uh uh uh
It feels like a perfect night for breakfast at midnight
To fall in love with strangers uh uh uh uh
Yeaaaah
We’re happy free confused and lonely at the same time
It’s miserable and magical oh yeah
Tonight’s the night when we forget about the deadlines, it’s time uh uh

I don’t know about you but im feeling 22
Everything will be alright if you keep me next to you
You don’t know about me but I bet you want to
Everything will be alright if we just keep dancing like we’re 22, 22

It seems like one of those nights
This place is too crowded too many cool kids
It seems like one of those nights
We ditch the whole scene and end up dreaming instead of sleeping
Yeaaaah
We’re happy free confused and lonely in the best way
It’s miserable and magical oh yeah
Tonight’s the night when we forget about the heartbreaks, it’s time uh uh

I don’t know about you but im feeling 22
Everything will be alright if you keep me next to you
You don’t know about me but I bet you want to
Everything will be alright if we just keep dancing like we’re 22, 22

I don’t know about you, 22, 22
It feels like one of those nights
We ditch the whole scene
It feels like one of those nights
We won’t be sleeping
It feels like one of those nights
You look like bad news I gotta have you, I gotta have you

I don’t know about you but im feeling 22
Everything will be alright if you keep me next to you
You don’t know about me but I bet you want to
Everything will be alright if we just keep dancing like we’re 22, 22

Dancing like 22, yeah, 22, yeah yeah
It feels like one of those nights
We ditch the whole scene
It feels like one of those nights
We won’t be sleeping
It feels like one of those nights
You look like bad news I gotta have you, I gotta have you



nota kepala : aku rasa aku baru 22, dan baru semalam en.suami usha aku kat opis lama.. damn! miss that moment and awesome time.. :)


!!Jom Tambah Pendapatan!!