kbba9

Tuesday, August 06, 2013

Cerita Ramadhan #27

Assalamualaikum..
Alhamdulillah.. Sedar x sedar dh msuk akhir Ramadhan bg 1434H pd taun ni.. Hurm.. Cepatnya mse berlalu.. Begitu juga keadaan aku.. Sedar x sedar hampir 4 bln dh usia kandungan aku.. Alhamdulillah.. Rse sungguh indah dunia.. 
Arini (semalam) utk memberi penghargaan kpd aku.. Amy bg aku sesuatu yg buat aku happy.. Alhamdulillah.. Dia blikan aku iphone 4s.. Walaupun bkn duit Amy spenuhnya tp aku x kisah sbb aku mmg dh lama nk pakai iphone 4s ni.. Dh mmg rezeki aku utk pakai yg second je.. Xpelah.. Aku bersyukur.. Condition pun ok lg.. Bkn ok je malah superb!! Amy kata dia x smpai hati nk tgok aku downgrade hp.. Lalalala... 
Xpelah, aku happy asal dia happy.. Aku ikutkan jelah.. Dh nama pun suami kan???? Hehe.. Dia suka tgok aku pakai iphone ni.. Dia kata nampak lah gaya sikit.. Sebenarnya aku mmg dh xnk beli2 hp lagi, sbb nk fokus pd baby n pantang nti.. Tp nk buat cmne.. Dh Amy kata beli je, maka aku terpaksalah meng-let-go samsung galaxy s2 aku tu.. Kebetulan plak arini (5/8/13) genap 1tahun 2bln aku pkai S2 tu.. "Dh patot jual dah.." Amy n si Sammy ckp..
Sammy tu kalau aku dtg kdai dia msti ada je ku nk bli tau.. Tu yg malas g kedai dia.. Dia msti paksa2 aku bli hp kt kdai dia.. Hahaha!! Padahal aku yg x kuat iman.. Uuweeekkk!!! Tp service kt kdai Sammy ni mmg tiptop.. Sape2 kt JB nk bli hp aku bole bawak g kedai dia.. Hehe.. Kompem korang x nyesal punya.. TRUST ME!!! 
Em.. Patot hujung2 raya ni cite psl persiapan raya, tp aku plak sibuk cite psl handphone.. Huhu.. Xpe.. Nti aku stori mori lg ea.. Dun worry.. Aku de byk stori nk story.. Kehkehkeh.. 

Till the next entry :)

Nota kepala : aku nk cite pasal raya lah..

!!Jom Tambah Pendapatan!!