kbba9

! Raya Sale !

Wednesday, July 16, 2014

Wordless Wednesday #1



Assalamualaikum.. 
Salam 18 Ramadhan 1435H. Sedar tak sedar dah 18 hari kita berpuasa yer.. Alhamdulillah.. Arini ada masa dan mood nak update entry utk blog ni.. niat di hati, arini nak mulakan lah Wordless Wednesday memandangkan arini adalah ari ke 6 tahun 5 bulan aku dah en.hubby bercinta (sila rujuk ticker kat bawah ea) so, harapnya takdelah aku malas2 lagi ek.. hehe.. aku pun dah delete dan kemaskini blog aku ni dr apa yg x penting dan mungkin "mengaibkan" aku aku dh delete. yg aku pasan jelah, yg x pasan nti aku semak balik. aku tak nak laki aku tanggung dosa aku nti kat akhirat.. sian en.hubby.. 
apapun, sampai arini mood raya tak ada lagi.. uolls dah ada mood raya?? oklah.. nti aku sambung lagi..nak tido jap.. huhu..

p/s : raya tahun ni aku paling tak eksited. aku tak tahu kenapa.

No comments:

!!Jom Tambah Pendapatan!!