kbba9

DUIT MODAL

Sunday, August 03, 2014

Kembali Bekerja :)

Assalamualaikum..

Salam 7 Syawal 1435H.

Cehcehceh.. Tajuk macam ko tu cuti panjang je tau.. padahal ari rabu lepas kan dah naik keja, tapi x terfikir nak update plak.. arini ari ahad pertama bulan Ogos, dan minggu pertama kerja lepas raya.. so aku expect jalan jem lah pagi tadi, rupanya tak..




ko tengok.. lapang jer kan?? hehehehe.. aku dari umah BS aku tadi dalam kul 8.10pagi, boleh sampai opis aku kul 8.26pagi! giler cepattt!! mana taknya... Mr.Arrogant a.k.a suami aku bawak keta macam nak g racing!!! yerlah.. dia tak nak isteri tercinta dia ni lambat kan.. *padahal aku mmg selalu lambat punn* tapi memang bestlah keadaan jalan mcm ni.. kalau lah ari2 jalan Skudai-JB ni lengang mcm ni kan bagus.. boleh aku g keja kul 8.. dapatlah sikit aku masa untuk main2 gan Arsyad lama sikit.. tapi, apa nak buat.. ni lah jalan yg sentiasa jem dan xpernah plak x jem, lagi2 lau hujan atau eksiden! huhhh!! lagi parah tau..


apapun, arini macam SUNDAY BLUESS lah.. sebab aku rasa mcm xde mood sangat.. yelah.. Mr.Arrogant aku arini macam bad mood dari semalam, so aku x ceria lah sangat pagi ni.. xpelah.. petang ni aku nak ceriakan dia lah.. tapi nak buat apa ekk?? masak yg sedap2 okey kot! oklah kengkawan, jom kita sambung kerja, semoga Allah merahmati kita semua..

Jangan lupa doakan sedara mara kita di Gaza ye kawan-kawan!

p/s : pagi-pagi masuk bilik bos sbb nak salam bos, tetiba bos cakap aku dah kurus sikit.. wahhh!!! berbunga-bunga tau hati.. hehehe..

No comments:

!!Jom Tambah Pendapatan!!

DUIT SHOPPING