kbba9

! Raya Sale !

Thursday, August 21, 2014

Rehat Kejap

Assalamualaikum W.B.T

amboi.. tajuk tu kan.. macam nak pegi mana je ekk?? xdelah, sebenarnya aku nak maklumkan korang yang aku nak rehat kejap dari update blog ni.. eh? eh? iyer.. aku tahulah yg aku ni x selalu update jugak kat sini kan? tapi sekurang2nya aku usaha tau.. aku nak fokus sekarang pada new things yang aku buat..
nak tahu apa?? 
haa... aku sekrang ni dah jadi AGEN SAH JAMU SUSUK DARA (JSD). alaaa.. JSD.. xkan x kenal kooott.. produk hot tu untuk hubungan suami isteri.. tapi bukanlah maksudnya yg x kahwin tu xleh pakai kan.. boleh2.. semua boleh dik nonn.. nak gan xnak jer lah.. hihihi.. 
okay, memandangkan aku banyak sgt blog (banyakkk tuu...) yg x berupdate, so aku pilih salah satu blog aku yg mmg x aktif utk jual produk JSD aku. korang lau nak tengok ker, servey ke leh lah g tgok blog aku tau! ala, harga murah2 je.. janji korang happy.. korang g je SINI dan tengoklah apa yg patut.. tapi kalau aku x sempat update korang boleh pm aku kat fb biz aku.. Arsyad FamesShoppe aku belum terfikir nak tukar nama ke tak. tgok lah nanti kalau aku leh tukar and rajin aku tukar lah yer.. huhu..
apapaun aku harap sgt sokongan korang kat aku ni.. yerlah, bukan mudah nak carik duit besarkan anak ni.. semua kena usaha 2, malah 100kali ganda dari kita zaman bujang tau.. memang penat, tapi bila tengok anak depan mata, hilang semua penat yg ada.. Alhamdulillah, Allah bg aku rasa nikmat ni, walaupun kadang aku rasa aku tak kuat nak hadapinya. 
okeylah, xnk cite sedih.. nak happy2 je.. so, jadia sesapa yg rasa ada kekurangan dalam rumahtangga tu kita nak perbaiki boleh lah cuba produk JSD ni. saya x jamin ia akan membantu anda 100%, tapi sekurang2nya anda mencuba untuk memperbaiki keadaan kan? dari anda x berbuat apa2 kan?? sesiapa yg berminat boleh carik saya di SINI yer atau wassap 016-7253014. saya x akan angkat call sbb saya masih bekerja tetap dan tanggungjawab saya lebih besar jika hanya mahu jawab satu panggilan yg hanya ingin bertanya produk. sebarang sms dan wassap akan dibalas segera, InshaAllah.
okey. jumpa lagi di lain entri. Assalamualaikum W.B.T.

25Syawal 1435H
5.30PETANG
KHAMIS

No comments:

!!Jom Tambah Pendapatan!!