kbba9

DUIT MODAL

Tuesday, August 12, 2014

Selfie : #1 Ummi, Babah dan Arsyad

Assalamualaikum w.b.t
Korang yg tgok post arini jangan muntah tau uolls!! Hahahaha.. Akhir2 ni Mr.Arrogant aku suka sgt berselfie kalau kiteorang kuar bertiga.. Tapi my lil boss Arsyad ni skng dh xde mood sgt nak selfie.. Emm.. Tgh gian nk berdiri n memanjat je nih.


Korang tgok muka si Arsyad nih.. Dia xnk tgok kamera tau.. Haishhh... Masa ni aku n Mr.A pun muka biasa je sbb nk amek mood si Arsyad nih..


Bila mood kami dh mai.. Si Arsyad ni nak gak lah tgok kamera.. Hehe.. Dan aku biasalah kan, nama pun "Duta Colgate" jd senyuman tu agak kambing sumbing sedikit.. Hahhaha.. Mr.A?? Lagilah.. Jarang2 dia akan bg pose mcm ni tau!! Very Limited!! Kuikuikui..


Lastly.. Baru lah si Arsyad ni nk tgok kamera tp ternyata Arsyad dah bosan dengan ummi n babah dia yg asek nk berselfie manjang!! Bahaha.. Arsyad oiii Arsyad.. Mulut kamu tu ummi geget kang!! Geram betol ummi tau!! Lepas je amek gambar ni berebut si Arsyad ni nak susu.. Hehehe..



p/s : Arsyad skng dh jadi kawan gaduh aku.. Dialah penghibur dialah segalanya.. Love u son!!


No comments:

!!Jom Tambah Pendapatan!!

DUIT SHOPPING