kbba9

! Raya Sale !

Friday, October 03, 2014

20 Perkara Tentang Chubby Hanna

Salam Jumaat .
Korang dah breakfast ?? Belum ?? Laa .. xkan sebab lom breakfast korang murung kot .. hehe .. Come on babe !! Wake up !! Chewwaahh ... Hahahaa .. Starting nak over .. Ok guys , sekarang ni kan tengah hot pasal #20FactsAboutMe , so aku pun nk buat gaklah . Sesaja nak bgtau kat korang saper aku , jadi xdelah korang dok tertanya-tanya kan.. huhu..


  1. Nama penuh NURFARHANAH BINTI SUARDI. Boleh panggil Farhana, Farah, Hana, Nana dan Fana
  2. Umur 27 tahun, muda lagi . Aku selalu rasa umur aku 21 tahun sebab masa tulah aku kenal dengan Mr.A .
  3. Aku dah BERKAHWIN . Iyer.. dah kawen , jangan tak percaya . aku kawen dengan jejaka ensem AZMI BIN ABDUL MANAN  (MR.A) 
  4. Ada seorang anak yang bijak dan manja , nama dia AMYRUL ARSYAD (Lil A)
  5. Paling suka minum air fresh orange dan milo ais.
  6. Tak suka makan mee kuning sangat , tapi suka mee goreng basah , lagi basah lagi aku makan sampai licin . nyummeehhh !!
  7. Tak suka makan sayur yang berlendir contohnya terung, bendi dan sebagainya. Tapi boleh makan petola sikit.
  8. Sangat HANTU PETAI . lagi-lagi kalau masak sambal tumis petai letak udang.. nyummehh!!
  9. Suka makan IKAN KEMBUNG DAN IKAN SELAR KUNING GORENG . Lagi-lagi baru lepas goreng
  10. Belajar sampai STPM je. ada niat nak sambung belajar tapi x tahu lah bila hajat kesampaian . 
  11. TAK SUKA ANGKAT TELEFON ! Jadi kalau boleh SMS atau Whatsapp je okay ?
  12. Ada kedai online Farhana Mom's Shoppe dan IG Fames Shoppe
  13. Suka ambil gambar especially SELFIE . tapi xde kamera digital, amek pakai henpon dan kamera kompak je . Sekarang anak aku yang jadi mangsa hahaha .
  14. Anak ketiga dari 4 orang adik beradik perempuan yang ohsem semua .
  15. Suka giler dengan Fasha Sandha dan Fazura
  16. Berat paling ringan dari umur 21-23 tahun adalah 55KG. Jangan tanya berat sekarang. hahaha
  17. Aku suka beli majalah , tapi x tahu bila nak baca .
  18. Aku teringin nak pergi PARIS one fine day dengan suami dan anak-anak .
  19. Aku sensitif , sempoi , gila-gila TAPI BUKAN GILA . Suka bercakap , window shopping dan berkawan .
  20. Nak tahu lebih lanjut , kena jadi kawan aku dulu . Hahahaha..
 sebenarnya aku tak tahu nak tulis apa , sebab aku rasa banyak benda pasal aku yang aku nak share . korang kena ada dalam "kepompong" aku untuk kenal aku lebih dekat . bukan sekadar baca #20factsaboutme je . sebab pada aku , kalau kita nak kenal tentang seseorang tu kita kena kawan dengan dia dulu , baru kita boleh nilai . bukan sekadar dengar daripada mulut-mulut orang yer .. huhu..

ok , so untuk entry ni aku tag kakak aku sendiri , DILAZ FAMILY . korang kalau nak buat jugak , jangan lupa tag aku sekali dan komen yer .. hehe ..

terima kasih sebab sudi baca . jangan lupa baca lagi yer ..

No comments:

!!Jom Tambah Pendapatan!!