kbba9

DUIT MODAL

Monday, October 27, 2014

My Lil A Kuat Menagis

Hi.

Lately ni aku rasa stress dan x cukup tido. Penat. Bukan penat kat tempat kerja. Tapi penat melayan kerenah anak aku si Lil A tu. Akhir2 ni dia punya meragam kan, Allah je yg tahu. Aku memang dah hilang sabar. Nasib Mr.A ada. Kalau dia xde memang aku bertambah stress. Tapi, dia gan Mr.A pun bukan nak sangat. Kalau Mr.A pegang dia pun nanti dia nagis. Hurrmm..

Xtahu lah kenapa. Aku rasa dia cemburu. Eh, nape plak kan dia nk cemburu. Ofkos lah uolls orang nak jadi abang.. Eh? Hahaha..

Aku tahu dia tu meragam selalunya nak tukar bulan je. Tapi bila aku diskas gan along aku dia cakap pasal jeles aku terus rasa mcm ... Blurrggghh.. Hurmm.. Maybe kot..

Tak kisahlah dia meragam pasal apa sekalipun, yg penting aku rasa sedikit terjejas dengan situasi ni. Aku rasa kesannya aku jd ngantok kat opis n terlalu emosi. Yelaaa. Bila ko x cukup tido kan semua benda x kena. Stress lah, nk makan orang lah apa lah. Bos ko cakap pun ko rasa mcm nk sekel je kepala bos tu. Hurmn. Damn!

Aku harap ragam si Lil A ni x berpanjangan sebab aku takot darah aku naik xpasal2 aku kena darah tinggi plak. Nauzubillah. Ni lah situasi ko kena hadapi bila ko dah ada anak. Ko xpayah kawen pun ko boleh ada anak. Dulu aku kalau bosan gan anak2 sedara aku, aku blah masuk bilik. So, skng ni aku tension gan anak aku xkan aku nak tinggal dia depan umah orang kan? So, redah eh redha jelah!

So, untuk korang yg belum ada anak. Korang tambah2 lah iman korang. Kalah iman korang senipis bawang macam aku ni, korang patut syukur sebab Allah beljm bg anak kat ko. Aku bukan x syukur tau, aku share pengalaman aku je. Sbb ada anak memang best. Yg x best tu time dia nagis. So, xkann la anak ko nagis 24jam kan. Apapun, korang enjoy evey second best moments korang dgn org yg korang syg. Sbb setiap saat TAK AKAN ADA ULANGAN.

Oklah, sebelum aku melalut baik aku stop. Terima kasih sebab sudi baca.

Adios.

No comments:

!!Jom Tambah Pendapatan!!

DUIT SHOPPING