kbba9

DUIT MODAL

Sunday, November 30, 2014

Aku Tanya Apa Khabar?

Assalamualaikum..
Lama x update blog ni.. Biasalah, akhir tahun, aku memang busy giler dengan tugasan hakiki. Namun, dunia blogging xkn aku lupakan. Kekangan masa kerja dan kekurangan kemudahan buat aku amek masa sikit nk update. Bukan kata dulu ada internet 24jam aku update. Tapi tulah, sejak ada anak kecik ni, masa sangat terhad. Apa yg ada aku sempat2kan jelah.. Huhu.. Mcm mne lah nk jadi blogger berjaya mcm abg Ben Ashaari kan? Huhu.. Apapun, doakan aku dapat selesaikan semua tugasan yang tertangguh sekian lama.. Semoga kita semua mendapat rahmat dah hidayah daripadaNya.. Aaminn..

Saturday, November 01, 2014

Kesukaan Kami : Aku dan My Lil A

Hai uolls!

Hujung minggu ni idea x banyak sangat. So, entry pun merepek je.. ehehhe.. Kalau korang nak tahu, sejak akhir-akhir ni, aku dan anak aku My Lil A aku tu ada makanan kesukaan. hehe.. tapi, aku rasa memang dari dulu aku suka, cuma sekarang je, kalau boleh tiap hari minggu nak makan tau!


Air Ribena untuk My Lil A kongsi dengan babah dia Mr.A, dan aku pastinya Aiskrim Paddle Pop Rainbow ni yang menjadi pilihan hati.. huhu.. Korang palk macam mana?

Jumpa lagi. Terima Kasih sudi baca :)

!!Jom Tambah Pendapatan!!

DUIT SHOPPING