kbba9

DUIT MODAL

Saturday, November 01, 2014

Kesukaan Kami : Aku dan My Lil A

Hai uolls!

Hujung minggu ni idea x banyak sangat. So, entry pun merepek je.. ehehhe.. Kalau korang nak tahu, sejak akhir-akhir ni, aku dan anak aku My Lil A aku tu ada makanan kesukaan. hehe.. tapi, aku rasa memang dari dulu aku suka, cuma sekarang je, kalau boleh tiap hari minggu nak makan tau!


Air Ribena untuk My Lil A kongsi dengan babah dia Mr.A, dan aku pastinya Aiskrim Paddle Pop Rainbow ni yang menjadi pilihan hati.. huhu.. Korang palk macam mana?

Jumpa lagi. Terima Kasih sudi baca :)

12 comments:

mama ila said...

eskrem paddle pop memang best..ila pun suka.. =)

Annie De Yantie said...

nice blog..
done follow your blog..
http://annie7779.blogspot.com

noorshafila said...

Kanak kanak riang Ribena :)

Amanina said...

aiskrim pop rainbow tu, sy pun minat dari dulu :D

Sidratul Muntaha said...

salam singgah
saya 147
singgah dari blog saya:
http://lapassiondemacuisine.blogspot.com/2014/11/resepi-devil-chocolate-cake-with.html

Zayani Zulkiffli said...

Dula masa zaman sekolah, kite selalu jugak makan eskrem padel pop tu :D

http://nurulzayani.blogspot.com/

Liza Licha said...

licha suka ais krim yang ada lime dengan vanilla tu :)
singgah bw sini

εïзmummyHazaεïз said...

Ice cream. Sekali sekala ok. :)

Miss Yana said...

sedapnyer dpt makan aiskrim!

done folo, jom singgah
http://bilaakutravel.blogspot.com/2014/11/new-born.html

Yasmin Aris said...

sedapnyee ! sy suka any eskrim coklat . hehee .
Thanks kak singgah blog sy .
Sy follow sini :D

Aminin said...

Ice Cream Paddle Pop Rainbow memang best harganya pun ok juga..
By:Aminin[dot]My

Chubby Hanna said...

sori kepada semua.. baru dapat balas.. aiskrim tu yg makan saya je.. anak x makan n x pernah makan pun.. ribena pun sesekali.. hehe.. terima kasih semua sebab follow..

!!Jom Tambah Pendapatan!!

DUIT SHOPPING