kbba9

! Raya Sale !

Wednesday, December 31, 2014

Wordless Wednesday #7 : Sling Bag


Assalamualaikum..
Ini adalah hari terakhir kurang berkata-kata untuk 2014 .. hahahaha ... yolah tu .. so , sebelum tu , aku nak share .. aku beli sling bag ni kat Johor Bahru City Centre (JBCC) masa cuti Krismas aritu .. Murah je , RM99.00 ko .. Aku beli kat kedai Padini ..  Brand biasa jelah P.Authenthic .. Sebab nak mudah kan , almaklumlah sekarang dah ada anak , jadi agak sukar nak bawak handbag biasa .. hehehe .. oklah , tu je nak kongsi .. jumpa lagi dalam #WordlessWednesday tahun depan .. hehe ..

nampak smart kan? 





p/s : suami aku yang pilih warna ni , tapi aku yang bayar sendiri .. hahahaha...

No comments:

!!Jom Tambah Pendapatan!!