kbba9

! Ramadan / Raya Sale !

Monday, July 07, 2014

Salam 9 Ramadhan 1435H

Assalamualaikum w.b.t

Alhamdulillah aku masih diberi peluang untuk mencatat coretan di sini. Maaf sekian lama menyepi. Mula-mula kau ingat nak update tanpa henti kat blog baru, sudahnya aku sendiri x terupdate kerana mengandung dan bersalin.. hahaha..
macam x percaya kan? alih2 je dah bersalin.. banyak sangat yg nak dikongsikan bersama semua. nak kongsi saat suka dan duka.. harap diberi kesempatan olehNYA.. so, pada sesiapa yg masih sudi follow, boleh lah terus support saya dan baca kisah saya. selepas ini bukan kisah saya seorang, tetapi kisah saya, suami, dan Arsyad. hehe.. siapa Arsyad?? kena tunggu lah... 
apapun, selamat menunaikan ibadah puasa di bulan Ramadhan yg mulia ini. semoga Ramadhan kalai ini adalah yg terbaik drpd sebelum ini. InShaaAllah.

Jom pergi bazaar!! :)


Nota kepala : rindunya nak menaip segala macam benda kat sini. walaupun masa agak terbatas akan ku cuba jua nanti. 

!!Jom Tambah Pendapatan!!