kbba9

! Raya Sale !

Wednesday, July 30, 2014

Wordless Wednesday #3


Alahai.. baru 3 hari Raya aku dah lupa banyak benda.. hahahaha.. nak tau aku lupa apa?? Aku boleh lupa nak bawak pam susu aku dan milk storage aku. *sigh* So, inilah hasilnya. TERPAKSA marmet je dan aku berusaha juga demi HAK anak aku si Amyrul Arsyad tu.. Alhamdulillah, x banyak tapi cukup untuk anak aku minum nanti. Semoga Allah terus memberi aku rezeki ini selagi anak aku perlukannya.. Ya Mattin.. Ya Mattin.. Ya Mattin.. Kau Murahkan rezeki susu untuk aku Ya Allah.. Ameenn..


nasib aku ada bekas air banyak kat opis tau!
p/s : balik umah cepat2 aku pindahkan dalam bekas susu yang sepatutnya.. Alhamdulillah, dapat 1 botol setengah.

SALAM AIDILFITRI 1435H

Assalamualaikum.. 
Alhamdulillah, rasanya belum terlambat nak ucapkan Selamat Hari Raya AidilFitri 1435H, semoga Syawal kali ini adalah Syawal yang terbaik buat kita semua, In Shaa Allah.
macam biasa tiap tahun, raya pada saya adalah sama dan tiada beza. cuma sejak kahwin ni ofkos lah kena fokus pada keluarga sendiri dulu. so, saya akan update kemudian. seblum tu, jom tgok gambar keluarga kami. ini yg unofficial lah.. hehe.. pakai Iphone5 suami jerk!.. hehe.. 

#AmyrulArsyad kemain nyenyak tidue lepas susu :)

tahun ni tema kami warna peach yer kengkawan.. tapi tak tahu nape bile amek jadi macam warna pink.. so teknik pencahayaan itu penting yer.. apapun, no edit, no filter okey! original muka mak ni noks.. (tu yg en.suami tergoda tuh..) x caya boleh face to face.. hahaha.. kompem setuju.. sebab iols ni jenis makan gambar *perasan* so, gambar always comeys gitooo.. *walaupun x semua*

apsal aku rasa aku cam putih sangat nih! gebus! hahaha

oklah, nti iols update lagi okey! jangan makan kueh raya banyak sgt tau.. jaga makan tu.. kang abg uolss carik lain pulakss.. lalallaa.. selamat hari raya!!

p/s : aku mmg makin putih dan kurus lah. ^_^

!!Jom Tambah Pendapatan!!