kbba9

Saturday, January 31, 2015

Kreatif vs Bisnes : Kufi

Assalamulaikum..
Korang .. Aku nak share sikit ni .. Untuk sesiapa yang baru pindah rumah tu , yang dah lama pun boleh .. Mesti korang rasa pening kepala nak deko kan ?? Kan ?? Ngaku jelah .. Pulak tu korang xnak dinding korang rasa kosong melopong kan ?? *apa punya bahasa daa* OK .. Jom hiasi dinding korang dengan KUFI. Sambil menghias , sambil berzikir , pahala pun berlipat ganda !!
Korang rasa KUFI ni best ?? Nak beli ?? Contact aku okay !!
#CEOFamesShoppe
Whatsapp / Wechat : 016-7253014
Nota kepala : kalau korang nak print gambar korang atau family korang kat kanvas pun boleh wassap aku .. Okay uolls !











No comments:

!!Jom Tambah Pendapatan!!